Werken in de bediening bij Hotel Esprit Montagne in de Portes du Soleil

Gezocht: Bedienend personeel voor Hotel Esprit Montagne in het skigebied Portes du Soleil voor winter 2019 - 2020

Wij zoeken…
Gezellige, zelfstandige, vrolijke, hardwerkende en gemotiveerde mensen voor in de bediening/afwas voor het aankomende winterseizoen 2019-2020, van half december 2019 tot begin april 2020.

Wij zijn…
Hotel Esprit Montagne is een chalethotel met 20 kamers (40 bedden), geleid door een Nederlandse eigenaar. Het hotel ligt in het bekende Portes du Soleil skigebied, in het dorpje La Chapelle d’Abondance. Ons restaurant is geopend voor hotelgasten die hier op basis van halfpension verblijven en voor gasten van buitenaf.

Het hotel straalt een persoonlijke, gezellige en huiselijke sfeer uit. Dit komt door de inrichting/decoratie in de kamers en diverse ruimtes en ook door omgang met onze gasten. Onze keuken staat bekend als verrassend met verse, seizoens- en regionale producten. We willen onze gasten kennis laten maken met de echte “Esprit Montagne”.

De servicegerichtheid, bijzondere maaltijden en persoonlijke benadering in Esprit Montagne zijn een belangrijke reden waarom vakantiegasten hier keer op keer terugkomen. Om een beeld te krijgen van onze sfeer, kijk eens op onze website of op Zoover.nl voor reacties van onze gasten.

Jij bent…
Je hebt liefde voor de bergen, skiet, snowboard of wandelt, vindt het leuk om de gasten een goede tijd te geven, bent oprecht geïnteresseerd in de gasten en hun belevenissen van de dag, spreekt een redelijk mondje Frans (niet een 100% noodzaak, wel handig), bent zeer collegiaal, vindt het prettig om in een klein team te werken en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Het werk is…
’s Ochtends werk je een paar uur tijdens het ontbijtbuffet (bediening, bijhouden buffet, opruimen en indekken voor diner, afwas wegwerken), om daarna vrij te zijn en de pistes rondom het hotel te ontdekken. In de loop van de middag of ’s avonds (afhankelijk van het rooster en de drukte) begint je dienst weer. In de avond is het bediening tafels, opruimen en indekken ontbijt en de afwas wegwerken.

Tijdens de kerstweek en de Oud & Nieuw week is het 7 dagen in de week werken, daarna 6 dagen in de week. Naast een salaris krijg je van ons je maaltijden en drankjes in het hotel, inwoning en een skipas voor het gehele Portes du Soleil skigebied (ruim 600 km piste).

Interesse?
We horen graag je persoonlijke motivatie om bij ons te komen werken. Deze kun je samen met een leuke foto van jezelf en je cv sturen naar info@hotelespritmontagne.com o.v.v. “Sollicitatie bediening winter 2019-2020”.

Heb je nog vragen, stuur ons een mailtje of bel ons op +33-450-71 26 90 of op +33-6-704 734 94.

We horen graag van je!

Alke Staal
Hotel Esprit Montagne
La Panthiaz
74360 La Chapelle d’Abondance
Frankrijk
info@hotelespritmontagne.com
+33-450-71 26 90

Life is fun, so enjoy it

Wij zijn in de afgelopen jaren meerdere malen in Esprit Montagne geweest en ik kan deze plek, het team, de sfeer en het eten enorm aanraden!

Plaats een reactie