Bekendmaking winnaar van de Deuter rugzak

Roeladmin6 februari 2020 · 16:56

Een week na het verstrijken van de inzendtermijn is het de hoogste tijd om bekend te maken wie de reisverslagenwedstrijd (https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/494277/win-een-deu…) heeft gewonnen. We hebben sinds onze oproep van 20 december jl. genoeg leesvoer voorgelegd gekregen vanuit verschillende delen van de Alpen, waarvoor dank. We lazen veel nuttige informatie, leuke sfeerverslagen, enkele (zeer) uitgebreide reisverslagen en soms konden we een spontane glimlach niet verhullen.

Want natuurlijk gaat het niet alleen om het winnen van die rugzak, maar ook om het leveren van een stukje voorpret en informatie voor anderen. Het is leuk en nuttig voor iedereen die een bestemming op het oog heeft of geïnspireerd wil worden door nieuwe skigebieden. Dat is bij verschillende schrijvers/schrijfsters goed gelukt en het was dan ook lastig kiezen, maar het 6-voudige reisverslag van QUICK (https://www.wintersport.nl/forum/topic/502140) was wat ons betreft de topper! In een topic deed hij zijn hele vakantie in de regio Ski amadé uit de doeken. Bij elk skigebied dat hij bezocht beschrijft hij uitvoerig zijn ervaringen, steeds netjes afgesloten met een conclusie en een serie foto’s. Quick is dus de winnaar van de Deuter rugzak!

@Quick stuur mij een P.M. met je naam en adres en we zorgen dat de rugzak zo snel mogelijk jouw kant op komt. Namens de redactie iedereen bedankt voor het insturen van jullie reisverslagen. Wil je alle verslagen op ons forum teruglezen, dat kan hier: https://www.wintersport.nl/forum/2.

Weerman, redacteur, skiër, Limburger
bartvwg6 februari 2020 · 17:27

Gefeliciteerd Quick! 🙂

@Roel Komt er geen nieuwe prijs voor de krokusgangers en voorjaarsgangers? 🤔

Roeladmin6 februari 2020 · 17:49

Vooralsnog niet @bartvwg

Weerman, redacteur, skiër, Limburger
Gerardo6 februari 2020 · 18:50

Gefeliciteerd @quick. Boze tongen beweren trouwens dat Vereniging ter behoud van de Dolimitische Veestapel heeft geprobeerd de uitslag te beinvloeden.

Quick7 februari 2020 · 22:05

Super Roel en redactie! Ik ben er heel erg blij mee en tegelijkertijd erg dankbaar voor. Ik ga een PM sturen.

Mr. Slow
Quick7 februari 2020 · 22:06

Gefeliciteerd @quick. Boze tongen beweren trouwens dat Vereniging ter behoud van de Dolimitische Veestapel heeft geprobeerd de uitslag te beinvloeden.

Gerardo op 6 feb 2020 18:50

Dat is één ding wat zeker is. ;) gelukkig voor mij is dat ze niet gelukt! Wat overigens niet wegneemt dat ik het verslag van de persoon in kwestie met plezier gelezen heb.

*bericht bewerkt door Quick op 07 feb 2020 22:07

Mr. Slow

Plaats een reactie