Werken in Saalbach Hinterglemm Winter 2020-2021

martijnuiterwijk12 juli 2020 · 14:31

De zomer is in volle gang, en toch al weer druk met het voorbereiden van het komende winterseizoen. We gaan er gewoon vanuit dat het weer kan :)

Je houdt van de bergen en de sneeuw? Heb je een passie voor skiën, snowboarden en alles wat met wintersport te maken heeft?! Opzoek naar een nieuwe uitdaging en ervaring opdoen in het buitenland? Dan hebben wij de perfecte baan voor je! Voor onze skischool in Saalbach Hinterglemm zoeken we medewerkers met een passie voor de bergen.

Wat ga je doen?

Emails beantwoorden in Duits, Engels en Nederlands Skischoolboekingen verwerken Verkoop skimaterialen Instellen van ski en snowboard materiaal. (verhuur) Onderhoud van ski en snowboard materiaal (skiservice)

Wat wij bieden

Een Job in de bergen (01.12.2020 tot ca. 15.04.2021) (einddatum afhankelijk van sluiting skigebied) Genoeg tijd om zelf te skiën of te snowboarden Vergoeding skipas Een goed loon Een jong en gezellig team Onderkomen Uitzicht op een zomerbaan!

Wat wij vragen:

Minimaal mbo-werk- en -denkniveau; Zelfstanding werken Vrolijke omgang met gasten Passie voor wintersport Kennis / beheersing van de Duitse taal

echte mannen lopen naar boven,

Plaats een reactie