Bent Mental Solution (carbon/aluminium) maat M

StijnvdV26 oktober 2020 · 09:49

Amper gebruikt (model 2019), in perfecte staat, verkoop wegens overcompleet. Verzendkosten voor de koper. Kosten 175,- (nieuwprijs 279,00)

Productbeschrijving
Een binding voor de boarder die hard wil gaan en veel controle wil. De Solution binding van Bent Metal is een stijve agressieve binding en geeft je extra controle op moeilijke stukken.

Flex: 8 (op een schaal van 10)

Highback: Carbon Fiber Highback met The Cube
Deze lichtgewicht highback is dankzij de carbon fibers heerlijk stijf, wat zorgt voor directe controle in je hakkenbochten. Alle highbacks van Bent Metal zijn uitgerust met The Cube, een urethane blokje voor extra demping. Dit wordt ook gebruikt om de forward lean supermakkelijk in te stellen op 4 verschillende hoeken: 10, 14, 18 of 22 graden.

Drive Plates: Carbon Fiber Driveplates
Deze Drive Plates zijn opgebouwd uit 2 lagen carbon fibers met daartussen een harde UMWH laag voor de meest directe overbrenging van kant naar kant.

Ankle Strap: Precision Construction Ankle Strap
Een lichtgewicht strap met een dunne synthetisch leer padding. Deze straps sluit naadloos aan op je boots voor maximale controle op de piste en in de poeder, zonder comfort te verliezen.

Toe Strap: Light Form Toe Strap
Een voorgevormde toestrap met ribbels voor optimale grip op de tenen van je boots. Passend op ieder merk snowboardschoenen en lichtgewicht.

Buckles: Forged Aluminium Buckles
Extra gehard aluminium voor sterkte en licht gewicht buckles.

Discs: Pivot Discs
Gebouwd voor 4x4 inserts zoals je bij de meeste merken vind, maar de discs pasen ook perfect op snowboards met een channel zoals Burton heeft. De Pivot disc is de kleinere disc bij Bent Metal, zodat deze minder invloed heeft op de flex van je board.

Gang is alles! Après ski kan alleen in de bergen :-)

Plaats een reactie