Klein familiehotel met nieuwjaar

Hoi allemaal,

Heel graag willen wij de twee week van de kerstvakantie een klein weekje naar Oostenrijk gaan. Normaliter gaan we met een grote groep tijdens de krokus, maar zouden nu graag met nieuwjaar met z’n viertjes een paar dagen gaan. Onze jongens twee jongens van 7 hebben nu 3 jaar ervaring en skiën best heel goed.

Wie heeft er tips voor kleine knusse familie hotels in een klein/niet te groot skigebied in Oostenrijk? Fijn wanneer het aan de piste is, maar ook zeker geen probleem om een stukje met de skibus of eigen auto te moeten rijden.

Een zwembad is geen must maar wel leuk. Niet te ver rijden zou ook fijn zijn :-)

Hoor heel graag!

Groetjes Brit

Hallo Britt, ik hoop van harte dat je een leuk familiehotel kunt vinden. Wel handig om te weten is dat de tweede week van de kerstvakantie op de carnavalsweek na de drukste week van het seizoen is, dus het kan wellicht wat lastig zijn om iets voor minder dan een week te boeken.

Dorpen/skigebieden om je op te oriënteren:
Brand - Burserberg
Dalaas - Klosterle
Mellau - Schoppernau
Golm
Gargellen
Jerzens
Oberperfuss
Mutters
Hirschegg - Mittelberg

Nog kleiner dan alle bovenstaande, maar zeer gemutlich en een zeer afwisseld klein skigebied: https://www.ferienhotels-tirol.at/de/erlebnishotel-fendels/w…

Vent in het Otztal

Super gezellig authentiek dorp en zeker van de sneeuw!! Wel een (zeer klein) gebied, maar voor beginners ideaal. Als je info over de accomodatie wenst laat maar weten

Natur-alpin Hotel Post, met zwembad en welness.

Al een paar keer NY gevierd en super sfeer …

Je zit er ook op het einde van het dal (weg gaat niet verder) dus drukte is eigenlijk onbestaande

Huben in het Otztal gasthof pension bergfriede 11 kilometer voor Solden.De skibus stopt voor de deur.rijdt om de 15 minuten (normaal). Geen zwembad maar het Aquadome in Langenveld is vlakbij 3 kilometer lopen.of gewoon met auto of skibus.Solden is dan wel wat groter skigebied maar je hoeft niet alles te gebruiken.Eventueel kun je nog naar Oetz.

Super bedankt voor al jullie reacties!
Ik ga het eens allemaal opzoeken :-)

Plaats een reactie