Skien met Pasen

Weet iemand of er nog ergens mogelijkheden zijn om met Pasen nog even een paar dagen te gaan skien? Weerberichten zien er heel goed uit in ieder geval!

*bericht bewerkt door moderator (Rogier) op 29 mrt 2021 09:23

https://www.wintersport.nl/forum/topic/525183 https://www.wintersport.nl/forum/topic/525199 https://www.wintersport.nl/forum/topic/524922 https://www.wintersport.nl/nieuws/28/10/2020/franse-lockdown…

Wat leuk dat je de weg onder de steen uit hebt gevonden. Even een korte update: In België handelt men graag op gespannen voet met de grondwet en in Nederland is Thierry net geen premier geworden.

Even een samenvatting van al het bovenstaande: Buitenlandse reizen sterk afgeraden/verboden. Frankrijk en Italië compleet gesloten, Oostenrijk geen toerisme toegestaan en Zwitserland betekent 10 dagen quarantaine ter plaatse (inclusief controle en 10000SFr bij overtreding) en natuurlijk 10 dagen isolatie bij thuiskomst.

Ik weet het.

Enigste wat voor een dagje met de paasdagen kan is een dagje Winterberg

JMW

Ik meen ook gelezen te hebben dat de skigebieden in Bulgarije open zijn en dat de regels daar versoepeld zijn (heb helaas geen bron, dus garantie tot de deur). Maar in hoeverre het interessant voor je is, laat ik graag aan jou over.

Beter één piste onder mijn ski's dan 10 op de webcam

.

In Polen kun je ook skiën toch? Weet niet of wij daar welkom zijn en of het seizoen lang genoeg duurt.

Even los van de vraag of je NL of BE kunt/mag/wilt verlaten… kun je ook naar Roemenië.
Vooralsnog, maar ook daar verslechtert ‘de situatie’, is het zo dat als je minder dan 72 uur in Roemenië verblijft je bent vrijgesteld van quarantaine (inderdaad: heel apart); en na 72 uur ben je toch he-le-maal uit geskied daar…
In Predeal heb je nog kans een beer achter je aan te krijgen, er zijn saaiere paasdagen 😀

Plaats een reactie