Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Intersoc-hotels sluiten tot 5 februari 2021: voorbarig of vooruitziend?

ChristopheJ op 14 november 2020· 1 reactie

Bron: FB Intersoc

Op de Facebookpagina van Intersoc werd gisteren aangekondigd dat men besloten heeft om de Intersoc-hotels niet op te starten vóór 6 februari 2021. Dat betekent dat de kerstvakantie en alle volgende periodes tot en met 5 februari 2021 geannuleerd worden. Half januari wordt de volgende periode (inclusief krokus dus) geëvalueerd.

België en Zwitserland

In het bericht wordt verwezen naar zowel de situatie in Zwitserland als in België met betrekking tot corona. Intersoc organiseert sinds jaar en dag ‘gezonde bergluchtvakanties’ voor de CM. De bestemmingen in het winterseizoen zijn vooral Zwitserland en Frankrijk. Ze baten zowel eigen vakantiehotels- en dorpen uit als samenwerkingen met externe partners waar men dan de animatie voorziet. Zo communiceert Intersoc voor mij persoonlijk wel transparant én vooral ‘op tijd’.

Vooruitziend of voorbarig?

Het lastige aan deze vraag is dat het in deze coronacrisis héél moeilijk is om ver vooruit te kijken. Overal duiken boodschappen op als ‘boek gratis om’ , ‘flexibel boeken’ , … Intersoc wijkt hier dus van af. Als je de reacties op de Facebookpagina bekijkt is ‘begrip’ voor deze moedige beslissing de rode draad. Men apprecieert blijkbaar de heldere communicatie en wenst het personeel veel sterkte toe. Het worden spannende weken voor onze geliefde wintersport!

ChristopheJ
schrijft voor wintersport.be. Familiaal skiër, levensgenieter en Alpenfan.
dan5814 november 2020 · 17:10

Het zou er nog moeten aan mankeren dat ze géén krachtdadig beleid zouden voeren.

Intersoc = Eigendom van de Christelijke Mutualiteit…voorbeeldfunctie. 👌

Born to run. B.S.

Plaats een reactie