Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief willen we iedereen op de hoogte brengen van de beste, leukste en meest populaire topics op wintersport.nl en wintersport.be. Wij zullen elke week die artikelen uitkiezen die je echt niet mag missen. Dat zijn natuurlijk nieuwe blogs, maar het kunnen evengoed oudere artikelen zijn die afgestoft mochten worden. Keuzes die een geautomatiseerd systeem niet kan maken, maar wij wel.

Wintersport nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief voortaan elke week in je inbox zien verschijnen dan kun je je hieronder inschrijven. Je hoeft niet bang te zijn dat we je mailbox overladen met nieuwsbrieven. In principe zul je in het winterseizoen niet vaker dan één keer per week een nieuwsbrief ontvangen of er moet iets heel bijzonders gebeuren. Wil je de nieuwsbrief ontvangen met alle nieuwtjes uit de skigebieden, het weer in de Alpen en inspirerende artikelen, vink dan ‘wekelijkse nieuwsbrief’ aan.

Nederlandse Ski Vereniging nieuwsbrief

Daarnaast kun je je inschrijven voor nieuwsbrieven van de Nederlandse Ski Vereniging. Ook deze nieuwsbrief wordt niet vaker dan wekelijks verzonden en is een bundeling van verschillende relevante en actuele onderwerpen vanuit diverse wintersportdisciplines. Je kunt door een vinkje te zetten bij bijvoorbeeld ‘Alpineskiën’, ‘Opleidingen’ of ‘Parawintersport’ je inschrijven voor deze nieuwsbrief. Je ontvangt in het vervolg de gebundelde nieuwsbrief, zodat je ook het nieuws van andere disciplines meekrijgt. Altijd goed voor inspiratie!

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven!

Onderwerpen