Langste afdaling130m
Sleepliften2
Lopende banden2
Locatie
Aengelbertlaan 505342LA OssNederlandT: 0412-623586http://www.alpineworld.nl
AfdalingLengte*Breedte
Piste 1130m 130m 23m
Piste 2130m 130m 20m
Piste 3110m 110m 18m

In Oss vind je de borstelbaan Alpine World. Ze geven zelf aan de gezelligste skibaan van Brabant te zijn. Het personeel van de stube en de skileraren zorgen voor deze gezelligheid.

De skibaan

Alpine World Oss is te vinden tussen de N329 en de motorcrossclub van Oss. De skibaan is gebouwd op een plek waar vroeger een vuilnisbelt lag. De baan heeft een gemiddelde lengte, maar is wel erg breed. Hierdoor is het leuk om vrij te skiën of te snowboarden. Aan de zijkant van de baan vind je twee sleepliften. Op de beginnershellingen op het onderste gedeelte van de skibaan zijn loopbandjes te vinden, dit is een stuk makkelijker voor de beginnende skiërs of snowboarders dan de sleepliften.

Lessen

Om lessen te volgen bij Alpine World hoef je geen lid te zijn van de club Alpine World. De lessen zijn flexibel via de website of telefonisch te boeken. Individuele aandacht vinden ze bij Alpine World Oss erg belangrijk, zo wordt er na elke les gekeken of je nog wel bij het juiste niveau bent ingedeeld. Gaan jouw kinderen met sprongen vooruit dan is er een mogelijkheid om verder te trainen bij het sportteam of het wedstrijdteam van de club.

Stube

Beneden aan de helling vind je de stube. Dit is een plek waar de lessen starten, je de receptie kunt vinden, het ski- of snowboardmateriaal af te halen is en je gezellig kunt zitten. Aan de bar kun je iets te drinken of te snacken bestellen. Vanuit de stube heb je uitzicht op de skibaan waardoor je ontspannen de skiërs en snowboarders in de gaten kan houden.

Wat vind jij van Alpine World Oss?