BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Joost
Joost

Joost

640 weken lid

Mijn bestemmingen

Laatste forum activiteit

Onderwerp: Topic starter Laatste activiteit Reacties
Titelmuziek Joost 21-05-17 09:26 6
Hier 'zomer', Poeder in Patagonië Rogier 14-09-11 18:17 7

Laatste reviews

  • Beoordeelde Paradiski met 10 februari 2009 · 19:22

    Ik ben een jaar of 10 naar Les Arcs geweest om precies te zijn Arc 1800 Inmiddels heb ik veel meer skigebieden gehad maar Les Arcs blijft gewoon echt het vetste! Het is zon groot en geweldig gebied vooral bij Vallandry dat is echt geweldig allemaal tussen de bomen door! Wil er volgend jaar winter echt heel graag naartoe! Het is echt een aanrader!

  • Beoordeelde Sölden - Ötztal Arena met 24 januari 2009 · 23:37

    Kom net terug uit Solden, prachtig skigebied zeg ik niks van, maar als je beginner bent ga er niet heen. Het lijkt leuk met al die blauwe pistes, maar vergis je niet zitten vaak hele stijle stukken in. Wij hebben helaas maar 1 dagje zon gehad, voor de rest alleen maar sneeuw. Bij slecht weer is de rettenbachgletser meteen dicht, en wordt je al snel beperkt heel de dag op een paar pistes door te brengen. Bij mooi weer kun je prachtige tochten maken, de big three rally is echt een aanrader, maar doe het alleen met zonnig weer! Ook fun park is echt vet! Aan apres ski is er geen tekort, er zijn heel veel top tenten, waaronder ook 1 nederlandse kroeg

  • Beoordeelde Skiliftkarussell Winterberg met 24 maart 2008 · 12:47

    Ik ben 1e paasdag in Altastenberg wezen skien, dat ligt naast Winterberg. Er lag echt heel veel sneeuw! Ik adviseer, ga naar Altastenberg toe! Winterberg ligt om de hoek, maar daar is het heel druk, en Altastenberg is lekker rustig en perfecte pistes!Skipasje voor 1 dag± slecht ¤20,-. Voor een dag is echt heel leuk!!