Joostw

532 weken lid

Ik ben Joost, 24 jaar en een passie voor skiën.
In mijn laatste jaar van de middelbare school heb ik een profielwerkstuk mogen maken, hier heb ik mijn eigen ski's met succes ontworpen en gebouwd. Van dit project heb ik een verslag gemaakt hier op Wintersporters, deze is hier te vinden: http://www.wintersporters.nl/forum/topic/190026
Tevens een tweede set ski's gemaakt: https://www.wintersport.nl/forum/topic/406061
Derde freeride ski is ook geboren: https://www.wintersport.nl/forum/topic/509567

Proud member of Les Wintersportérs

In bezit van: Salomon Rocker 2 108, Rossignol Radical 9 SL, Zelfbouw freeride ski, Zelfbouw fun ski, Zelfbouw freeride ski 2.0, Zelfbouw freestyle ski, Salomon xPro 90, Mammut 3 eenheid en nog wat zooi :)

A winter without powder isn't a winter!

Niveau

Skiën
Expert
Offpiste
Gevorderd

Favorieten

Favoriete land
Oostenrijk

Bestemmingen

Laatste forum activiteit afgelopen 2 jaar

OnderwerpGereageerd opReacties
Is Oostenrijk nog wel de moeite waard?
Laatste activiteit: 21-11-23 · 11:37
16-11-23 · 20:1446
Nieuwe gear? Show it! (deel 3)
Laatste activiteit: 08-12-21 · 17:30
05-01-21 · 22:151877
Rondrit Karinthië 10-3 tot ?
Laatste activiteit: 17-03-20 · 20:58
17-03-20 · 18:2263
Corona
Laatste activiteit: 12-03-20 · 18:03
12-03-20 · 18:032
Corona in Ischgl
Laatste activiteit: 20-03-20 · 22:02
10-03-20 · 23:12269
Val Gardena 7/3 tot ?
Laatste activiteit: 10-03-20 · 15:16
10-03-20 · 15:1452
Dolomieten dicht vanaf dinsdag 10 maart
Laatste activiteit: 09-03-20 · 18:57
09-03-20 · 11:18127
Iemand nu in Kaprun?
Laatste activiteit: 06-03-20 · 23:19
06-03-20 · 17:3113

Laatste reviews

See Alm is een net nieuw restaurant. Je zou dan ook denken dat het er goed eten is en een niet al te dure kaart heeft. Helaas was dat zeker niet het geval.
Het restaurant op zich ziet er zeker prachtig uit en het uitzicht op het meer ziet er fraai uit. Het is het dus zeker waard om er een keer een kop koffie te drinken met een apfelstrudel.
Helaas kun je beter ergens anders je lunch nuttigen, ik ga er niet teveel woorden aan vies maken maar laat ik in ieder geval een paar nadelen noemen:
-De gerechten met friet zijn zeker een afrader, de friet is namelijk erg slap en je krijgt het gevoel dat het er al een tijd staat voordat het geserveerd wordt.
-De pasta’s zijn eigenlijk ook net iets te dik en te nat.
-Kaiserschmarren is ook te vet helaas en ook bij deze heb je het gevoel dat deze al een tijd staat voordat die geserveerd wordt.

Dit zijn natuurlijk mijn meningen. Maar voor een lunch zou ik er persoonlijk niet heen gaan. Voor een kop koffie natuurlijk wel om even van het uitzicht te genieten.

Met familie

Breila’s… Het klinkt gewoon al lekker. Je loopt het manjefieke Serfaus binnen en vooral 's avonds ziet het er prachtig uit. Dan loop je een stukje over de centrale weg en kijk je naar rechts. Daar zie je op een heuvel alleen maar dure hotels staan, en daarnaast… Breila’s. Het ziet er te mooi uit om over te slaan. Dus je bent eigenlijk wel verplicht om het eens te bezoeken. Dus dat deden we. Met succes.

We waren even bang dat het niet te betalen was, maar dat bleek gelukkig niet zo te zijn. We kwamen er binnen en de geur van de versgebakken pizza’s drong door je neus en je kreeg er bijna kippenvel van hoe lekker het rook. Er wordt je gevraagd met hoeveel man je bent en je moet even wachten tot er een tafel vrij is. Maar dat maakt de pret niet minder leuk.

Het restaurant ziet er ook van binnen erg luxe uit. Met een mooi uitzicht op Serfaus aan de ene kant, en aan de andere kant het mooie gezicht van een steenoven waar de pizza’s in gaan. En wat doe je nou als je daar bent… Precies, een pizza halen. Je kunt hem zelf combineren, of gewoon van de lijst halen. Dan kun je je pizza helemaal volgen als die gemaakt wordt tot die opgediend wordt.

Je snijdt je pizza en neemt de eerste hap. Je komt in de hemel van de pizza’s. Zo lekker zijn ze. En niet klein hé. Lekker groot.
Zodra je je pizza op hebt komt het toetje, en daar kun je natuurlijk geen nee tegen zeggen. Dus je vraagt om het lekkerste toetjes, en die krijg je!
Genietend van het uitzicht op Serfaus en het toetje tegelijk, denk je aan de volgende dag. Als je op de prachtige pistes staat van Serfaus.

Na het toetje is het nog even nagenieten en dan tijd om weg te gaan. Met de buik vol voor een gemiddelde prijs ga je terug naar je hotel en denk je terug aan de mooie avond bij Breila’s.

Al met al, een super aanrader! Van mij een 10 voor de smaak, een 10 voor de gastvrijheid en een 10 voor het prachtige gebouw.

Met familie