wruymbeke

327 weken lid

<p>Skiër en snowboarder, in willekeurige volgorde, bezig om zijn padawans de weg naar The Force te tonen.</p>

Ik heb glijdende uren

Niveau

Skiën
Gevorderd
Snowboarden
Gevorderd

Favorieten

Favoriete land
Oostenrijk
Favoriete ski merk
Rossignol
Favoriete snowboard merk
Rome
Favoriete kleding merk
Dare2be
Favoriete ski/snowboard schoenenmerk
Head
Favoriete skibril merk
Cairn

Bestemmingen

Laatste forum activiteit afgelopen 2 jaar

OnderwerpGereageerd opReacties
Helpt een skihelm?
Laatste activiteit: 13-02-20 · 21:47
22-01-20 · 10:4557

Laatste reviews

Serre Chevalier
12 januari 2015 · 21:28


Van 05/01 tot 09/01 naar Sierre afgereisd, de langere afstand was de moeite meer waard. We hebben genoten van de de prima geprepareerde pistes en de supervriendelijke ontvangst! Verwacht massa’s Russen met sterallures en flashy Italianen die komen dagtrippen maar we konden geen enkele Nederlander of Belg bespeuren.
Onze favoriete pistes waren de afdaling naar Briancon (de rode Gargouille), de blauwe Marteau (tot in dal Villeneuve) en de combinatie Draye-Combes bij de col Serre Chevalier (omwille van de perfecte heuvels om wat te springen).
De liften zijn niet nieuw maar doen hun ding, op de occasionele aftandse driezitter annex enkelrammer na. Wij zaten in een echt rustige week, dus nergens wachttijden gehad en weinig afgesleten pistes id namiddag. Het weer gaf ons zes dagen volop zon gehad maar weinig sneeuw en zo goed als geen offpiste materiaal. De locals aan de bar noemen het “un hiver de merde”, de slechtste winterstart sinds 1989. Desondanks was het duidelijk dat hier geweldige offpistes mogelijkheden zijn, zeker links en rechts van de rode Cucumelle! Sierre Chevalier staat vanaf nu hoog in mijn to-do lijstje voor de volgende jaren.

Met vriendenSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring