A7-Indoorski

Krijgt een 10 op basis van 3 beoordelingen
Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
7m
Langste rolbaan
11m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Hanzeweg 79636HS ZuidbroekNederlandT: +31631002633https://a7-indoorski.nl/

Ruim 90 vierkante meter high tech oppervlak voor jouw ski-en snowboardplezier!

Sfeer: Bij A7 indoorski hangt een fijne sfeer. Door de houten elementen krijg je toch een winters gevoel in een loods in Zuidbroek. Er zijn kleedruimte aanwezig en er is een bar waar je terecht kunt voor een drankje.

Materiaal: A7 indoorski bestaat sinds 2019 en maakt gebruik van de nieuwste materialen. In de kwaliteit van het materiaal is dus geen gebrek.

Lessen: Er geven bij A7 indoorski alleen leraren les die opgeleid zijn met een niveau 3 of anwärter opleiding, wat zorgt waar hoge kwaliteit lessen. Er worden verschillende lespakketten aangeboden, die online te boeken zijn. Je eigen niveau is bij te houden op de website Skibaanreserveringen.nl. A7 indoorski biedt naast de lessen in de hal ook skireizen in de sneeuw aan georganiseerd door skicool.nl.

Ruimte: Je voelt je fijner als je genoeg ruimte om je heen hebt. Daarom is de indoor skipiste extra breed en extra lang. In de Alpen ski je toch ook liever niet op een smal bergpad?

Veiligheid: De modernste veiligheidsmaatregelen zorgen voor optimale veiligheid op onze piste. Zo is de piste o.a. voorzien van elektronische rem dosering voor geleidelijk stoppen in normale situaties, noodstop met bediening via de afstandsbediening en het touchscreen van de leraar, noodstopkoord rondom de piste, elektronische detectie met noodstop voor als je te hoog op de baan komt, doordachte afscherming van draaiende delen, beschermingskussens op voor-en achterrailing etc. Maar natuurlijk zorgen we vooral door de aanpassing van de hellingshoek en de baansnelheid aan jouw niveau, dat je gewoon blijft staan.

Uitdaging: Als je skills weer een stukje verder zijn kan de piste traploos steiler en sneller worden gezet waardoor je je altijd blijft ontwikkelen en het leuk en uitdagend blijft hoe goed je ook bent.

Concentratie: Door de extra grote doorkijkspiegel kan je goed zien wat je aan het doen bent zonder dat de mensen, die vanaf de bar goed zicht op de baan hebben, je kunnen afleiden. De verlichting boven de baan heeft de optimale kleur voor je concentratie.

Wat vind jij van A7-Indoorski?

Krijgt een 10 op basis van beoordeling

ronaldkoopmans
9 november 2020 · 10:33

Prima skischool, goede leraren met een geweldige nieuwe baan. Met de nieuwe projector met software ook allerlei slalomvariaties mogelijk op de baan voor extra uitdaging. De bar onder de baan is een mooie toevoeging.

Snowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Gast328
9 november 2019 · 08:37

Gelukkig toch wél een verstelbare helling! Mooie extra grote baan die hagelnieuw is. De bar staat direct onderaan de piste wat het extra leuk en gezellig maakt voor en na het skiën.

Skiër4 tot 6 jaar ervaring