Indoorski Den Bosch

Krijgt een 9.9 op basis van 15 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Stadionlaan 67-695213JJ Den BoschNederlandT: 073-6444363https://indoorski.nl/

Indoorski Den Bosch ligt aan het stadion van FC Den Bosch. In het midden van de ruimte is er een echte Oostenrijkse hut gebouwd die ook volledig is ingericht met de herkenbare stijl uit de Alpen, waarvan je gelijk een wintersportgevoel krijgt. De typisch Brabantse gastvrijheid voel je hier terugkomen, met vriendelijk personeel dat altijd voor je klaarstaat en de warme, gezellige sfeer in de accommodatie.

Ruim twintig jaar ervaring

Naast de aankleding komen ook de cursussen voort uit de Oostenrijkse bergen. Al meer dan twintig jaar worden de lessen volgens de Oostenrijkse methodiek gegeven. Er wordt les gegeven aan de hand van niveaus, waarbij je begint bij de basis en daarna verder wordt begeleid op je eigen niveau. Als je een keer wilt proefdraaien, kan dat ook in de vorm van een proefles.

Indoorski Den Bosch werkt veel met kinderen. Zo worden er speciale kindercursussen aangeboden, kunnen jarige kids er terecht voor kinderfeestjes en weten ook bso’s en scholen uit de buurt hun weg naar de indoor rolbaan te vinden.

Voor en na een les kun je jezelf omkleden in een ruimte bovenin het hutje, maar over het algemeen komen de meeste mensen al omgekleed naar de rolbaan. Aan de bar kun je een drankje en een hapje bestellen en wordt er naast bier en wijn ook sterke drank geschonken.

Drukte

Over het algemeen ligt de drukste periode van het jaar tussen de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie. De drukste tijdstippen zijn de woensdag- en vrijdagmiddag en de zondagochtend. Het wordt aanbevolen om er vroeg bij te zijn met reserveren; in september worden de eerste reserveringen van het jaar al gemaakt.

Wat vind jij van Indoorski Den Bosch?

Krijgt een 9.9 op basis van beoordeling

Gast581
31 juli 2020 · 11:58

Topleraren. Werkelijk 10 keer beter ging ik naar beneden na een cursus van 10 lesjes op de indoorbaan. Het was aanvankelijk even wennen weer in de sneeuw, maar na een uurtje merkte ik dat ik veel had bijgeleerd. De meesten denken dat ik al jaren ervaring heb, maar ik ski pas 3 jaar.

Skiër
Gast379
7 januari 2020 · 19:01

Zeer bekwame instructeurs en hele aardige meedenkende planners!

Snowboarder
Jos_B
5 februari 2019 · 00:03

Na 8 jaar buiten aanklooien heb ik voorafgaand aan mijn negende seizoen vijftien indoor lessen genomen in Den Bosch. Op mijn wintersportvakantie heb ik gemerkt hoeveel ik vooruit ben gegaan qua techniek. Omdat mijn lichaam gewend was aan de bewegingen heb ik ook geen last gehad van spierpijn.

Het personeel in 's-Hertogenbosch is erg vriendelijk en de sfeer ademt wintersport. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal met andere banen, maar ben erg te reden over Indoorski 's-Hertogenbosch.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast557
26 april 2018 · 11:16

Een erg fijne plek die er leuk uit ziet, maar de echte sfeer wordt uiteraard gecreëerd door het personeel, dat erg gastvrij en gezellig is. Met slechts een paar lessen achter de rug al veel geleerd en het idee dat ik nog veel ga leren hier! Top!!

Snowboarder4 tot 6 jaar ervaring
Snowy1970
5 april 2018 · 09:22

Toen het carveskiën net in beeld kwam, ben ik voor het eerst naar Indoorski Den Bosch gegaan. En daar heb ik heel veel van geleerd (en afgeleerd…). Dat smaakte naar meer en een paar jaar later is het mijn wekelijkse sportavond geworden. Hoewel ik diverse leraren heb gehad, vulden ze elkaar naadloos aan. Het zijn stuk voor stuk prima leraren die ieder weer hun eigen specialisme hebben. Tot op de dag van vandaag slagen ze erin om mij een leuk uurtje te bezorgen én mijn techniek te verbeteren.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast906
28 maart 2018 · 14:02

Ik heb hier een aantal lessen gehad om de angst die even de kop opstak te overwinnen. En met succes! Bovendien is het goed om even je skills en technieken op te frissen. Lessen zijn gezellig en goed. Tip: als je eigen schoenen hebt, neem ze mee.

Snowboarder6 tot 10 jaar ervaring
IfanMil
23 maart 2018 · 16:19

Wij skiën al jaren ieder jaar een paar weken voordat we naar de sneeuw gaan bij indoor ski! Ook onze kinderen hebben een aantal keer les gehad! Zeer goed bevallen! Is het niet om je techniek bij te werken dan is het wel goed voor je conditie en tegen de spierpijn. Ondanks dat wij goed kunnen skiën leren we ieder jaar weer wat bij. En zijn we na een les of 6 weer winterproof!

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast973
22 maart 2018 · 07:13

Mijn kinderen (5 en 7) hebben hier al drie jaar les gehad. Ze hebben er veel gelachen en geleerd! Echt een aanrader om voorbereid op vakantie te gaan.

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast257
21 maart 2018 · 07:59

Door gebruik van deze baan volledig van mijn angst afgekomen en nu weer veel plezier in het skiën. Er wordt super goed les gegeven

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast258
21 maart 2018 · 07:50

Het is goed bereikbaar vanwege de locatie in het FC Den Bosch stadion. Wanneer je binnenkomt stap je gelijk in een après-ski hutje wat naar meer doet smaken. Erg goede begeleiding gehad tijdens de les. Enthousiaste jongens die duidelijk plezier hebben in hun werk.
Wanneer je met een grote groep bent moet je wel even wachten. Maar zo kan je iedereen goed in de gaten want die val- of misstap van je baas wil je toch niet missen.

Snowboarder1 tot 4 jaar ervaring
Gast879
21 maart 2018 · 07:23

Goede instructeurs. Ook lessen geboekt voor onze kinderen die nog niet eerder geskied hadden. Zij gingen er met erg veel plezier naartoe!

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast814
20 maart 2018 · 23:14

De inrichting is mooi met in het midden een blokhut met een gezellige bar. Ik heb nu voor het tiende jaar met veel plezier les en ook mijn kinderen van 6 en 12 voelen zich thuis in de sneeuw dankzij de lessen die ze bij Indoorski Den Bosch hebben gevolgd. Je kan kiezen uit meerdere lespakketten. De leraren zijn enthousiast en ieder niveau skiër of snowboarder leert er zeker weer bij. Het is goed bereikbaar en parkeren is gratis. Ik kan verder geen negatieve punten bedenken.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast604
20 maart 2018 · 23:02

Onze kinderen hebben 2 jaar skiles gehad op de indoor baan in den Bosch. Kwaliteit van de les is erg goed. Fijne kleine groepjes met enthousiaste leraren en leraressen. Wel regelmatig wisseling van leraar/ lerares. In de echte sneeuw stroomden ze meteen in in een gevorderde groep!

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast218
20 maart 2018 · 23:01

Ik heb hier leren snowboarden, geweldige sfeer! Geweldig team dat je wijst op elk punt waarop je jezelf kunt verbeteren!

Snowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Puckster
14 maart 2018 · 16:45

Wij hebben met z’n tweeën tien lessen op de rollerbaan in Den Bosch gehad. Ontzettend fijn om zo je techniek aan te scherpen. Groot voordeel, je ziet jezelf in de spiegel en kunt je houding dus goed corrigeren iets wat op de berg moeilijker gaat. Het maken van meters en het inprenten van de goede houding (en dus techniek) is heel fijn op zo’n baan. Niemand die voor je skiet en het gaat eindeloos door dus je kunt lekker door met oefenen (herhalen, herhalen, herhalen, dat is de beste manier om iets te leren en helaas kan ik geen 10 weken per jaar naar de sneeuw, dus een goed alternatief en in de buurt). Tevens was het een hele goede training voor je beenspieren voorafgaand aan de vakantie. Ik heb minder last van spierpijn gehad en je hebt niet het idee na een jaar weer de eerste dag erin te moeten komen omdat je al een aantal maanden op de ski’s hebt gestaan.

In Den Bosch is er een gezellig skihutje bij om nog iets te drinken. Er zijn maar twee banen dus op tijd reserveren is wel het advies! Alles staat en valt natuurlijk ook met de kwaliteit van de leraar die je krijgt.

Het is niet goedkoop, dus afgelopen jaar een keer gekozen voor een privéles in Oostenrijk, dit jaar ga ik weer voor lessen op de rollerband, zodat ik meer tijd heb voor het inoefenen en beter getraind ben voor de start van mijn vakantie.

Met partnerSkiër6 tot 10 jaar ervaring