Mont Blanc Roeselare

Krijgt een 10 op basis van 1 beoordeling
Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
4m
Langste rolbaan
7m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Stationsdreef 2138800 RoeselareBelgiëT: +32 51 24 55 63http://www.montblanc.be

In het centrum van Roeselare ligt het druk bezochte Mont-Blanc. Dit is een skibaan waar de eigenaar graag zijn passie overbrengt aan zijn cursisten. De trainers hebben veel ervaring met skischolen en skigebieden, dus ze kunnen hierover voorzien in advies.

De rolbaan
Ze hebben hier één skibaan en een paar skileraren. Zo kunnen ze de kwaliteit van de lessen hoog houden, en is de kans groot dat je elke les dezelfde leraar voor je neus hebt staan. De baan is 4 meter breed en 7 meter lang en heeft een spiegelwand. Er wordt lesgegeven aan maximaal 4 personen per uur. Iedere deelnemer krijgt les naar eigen kunnen en niveau. De uitleg is niet gemeenschappelijk, maar steeds persoonlijk gericht.
Er is verkoop, verhuur en onderhoud van materiaal mogelijk bij Mont-Blanc, ook via een webshop. Ook is er een bar met een aantal zitplaatsen waarvandaan men zijn of haar consumptie kan nuttigen met uitzicht op de rolbaan. Mont-Blanc is een geliefde skibaan, op tijd reserveren is dan ook noodzakelijk. Dit kan je via de site doen. De skibaan ligt in het centrum van Roeselare waar het druk kan zijn in de straat waardoor het zo kan zijn dat je niet voor de deur kan parkeren.

Wat vind jij van Mont Blanc Roeselare?