Indoorski Uden

Krijgt een 9.3 op basis van 3 beoordelingen
Aantal rolbanen
3
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers. per baan
2
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Liessentstraat 16F5408SB VolkelNederlandT: 0413-259110https://www.indoorski-uden.nl/

Indoorski Uden is een gezellige indoor rolbaan waar de sfeer rondom het skiën en snowboarden erg hoog in het vaandel staat. In de kantine komt de gezelligheid naar boven in de vorm van het ‘verenigingsgevoel’. Er wordt na afloop vaak een drankje gedronken aan de bar, waar je naast bier en wijn ook sterke drank kunt bestellen. Ook kun je er een soepje, broodje of snack halen. Vanaf het balkon tussen de drie rolbanen in heb je goed uitzicht, ook vanuit de kantine kun je naar de banen kijken.

Elk jaar verzorgt Indoorski Uden wintersportreizen, waarbij vaak richting Val Thorens en Tignes wordt gegaan. Ter plekke kunnen de Udense klanten begeleiding krijgen van hun eigen leraren.

Half augustus starten de eerste lessen bij Indoorski Uden. Afhankelijk van de animo wordt er doorgegaan tot en met juni. In het hoogseizoen is de planning over het algemeen vol. De eerste reserveringen worden een jaar van tevoren geboekt, het is zodoende verstandig er vroeg bij te zijn.

Lessen

De lessen worden gegeven aan de hand van verschillende soorten leerscholen, maar zijn grotendeels gebaseerd op de Oostenrijkse stijl. Je wordt ingedeeld op niveau, wat bepalend is voor de moeilijkheidsgraad van de baan en de oefeningen. Voor en na de les kun je jezelf omkleden in de kleedhokjes.

De kinderlessen vinden bij Indoorski Uden plaats in spelvorm. De kinderen leren spelenderwijs de juiste technieken aan, wat het voor hen veel leuker maakt. Ook is er een wedstrijdteam voor kinderen, waar ze elke week aan de slag gaan en er echt wordt gewerkt aan de techniek. Daarnaast geeft Indoorski Uden speciale, aangepaste lessen aan mensen met een beperking.

Verkoop

Naast lessen verkoopt Indoorski Uden ook wintersportkleding, -accessoires, helmen, veiligheidsmateriaal en skischoenen. Ook kun je er terecht voor onderhoud aan je ski’s of board en geven professionals gepast advies voor de aanschaf van materialen.

Wat vind jij van Indoorski Uden?

Krijgt een 9.3 op basis van beoordeling

Gast756
20 maart 2018 · 23:11

Goed voor je techniek! Ze geven je zelfvertrouwen en tips… bij mij na mijn blessure zeer goed gekomen en heerlijke vakantie gehad en superfijn geskied

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
elisabeth101
18 maart 2018 · 12:18

1 van de beste skischolen in de omgeving. Ook als vergevorderde skier blijf je hier bijleren. Groot team wat de gehele zomer doortraint en bijgespijkerd wordt om de beste lessen te kunnen verzorgen. Na de verbouwing vorig jaar nu 3 matten aanwezig, waar max 2 personen tegelijk op staan. Materiaal is nieuw en goed onderhouden. Ook voor de gezelligheid kun je hier terecht, mooie bar en altijd tijd voor een praatje. Aanrader.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast186
15 maart 2018 · 19:27

Goede begeleiding, vriendelijk personeel. Onze dochter van 15 jaar heeft 6 lessen gehad op de baan en skiet zeer goed in de sneeuw. Techniek is goed aangeleerd. Ze is wel een zeer sportief type en nog belangrijker … niet bang. In Oostenrijk heeft ze geen les meer nodig gehad.

Met familieSkiër1 tot 4 jaar ervaring