Berg en Bal Castricum

Krijgt een 9 op basis van 2 beoordelingen
Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
5m
Max pers. per baan
2
Verstelbare banen
Ja
Locatie
De Bloemen 69902GT CastricumNederlandT: 0251-657070http://www.bergenbal.nl

Bij multisportpark Berg en Bal in Castricum kun je naast skiën en boarden op de rolbaan ook andere sporten en activiteiten doen. Zo kun je er tennissen, klimmen, fitnessen, squashen en boogschieten. Ook zijn er twee bijzondere varianten van sporten in de vorm van soccersquash en glow in the dark tennis. Al met al zijn er genoeg activiteiten om een middagje door te brengen of om een kinderfeestje of bedrijfsuitje te plannen.

De accommodatie heeft binnen een paar leuke zithoeken waar je even bij kan komen na het sporten. Buiten kan je genieten van een hapje en drankje op het leuke terras. Na het sporten wordt er vaak nog even nagepraat; de sfeer om het sporten heen is ook belangrijk.

Klein lerarenteam

Berg en Bal werkt met een klein team van ski- en snowboardleraren. Hierdoor heb je bijna altijd dezelfde leraar, waardoor je betere en persoonlijke begeleiding krijgt gedurende de lessen. Na een introductie les weet de leraar op welk niveau je zit en wordt je in groepjes van 4 geïnstrueerd. Kinderen leren in kleine groepjes spelenderwijs de basistechnieken en kunnen eventueel zelfs samen met hun ouders lessen nemen. Als je fit wil worden voor de skivakantie kun je terecht voor een fittraining.

In de weekenden in het hoogseizoen kan het druk zijn bij Berg en Bal. De lessen worden vaak vroeg in het seizoen geboekt, waardoor je bij een boeking op het laatste moment wel flexibel zal moeten zijn.

Wat vind jij van Berg en Bal Castricum?

Krijgt een 9 op basis van beoordeling

Gast566
20 maart 2018 · 18:36

Super les van ervaren instructeur met focus op techniek, maar ook op bijv het vergroten van zelfvertrouwen (ook bij kinderen). En, niet onbelangrijk, lessen met een gezonde dosis humor!

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast319
20 maart 2018 · 14:49

Bij Berg en Bal Castricum zijn er meerdere ski- en snowboardleraren die al jaren lange ervaring hebben met de wintersport. Je krijgt voornamelijk les van familie Boontje (de eigenaren van het sportcentrum). De heren Boontje geven regelmatig les in wintersportgebieden in Oostenrijk en Duitsland of gaan zelf een aantal weken op skireis in landen ver weg.
Het contact met de leraren is zeer prettig, ze kunnen goed advies geven over de techniek door hun jarenlange ervaring. Met de kinderen kunnen ze leuke oefeningen doen zoals een bekertje water op een dienblad houden voor het evenwicht.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring