Sportcentrum Pentagon Dordrecht

Krijgt een 8.3 op basis van 7 beoordelingen
Aantal rolbanen
3
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers. per baan
2
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Sikkelstraat 33319LJ DordrechtNederlandT: 078-6166964http://pentagonsport.nl

Aan de rand van het natuurgebied de Biesbosch in Dordrecht vind je sportcentrum Pentagon. Naast de rolbanen kan je in dit sportcentrum ook squashen, fitnessen, klimmen aan de klimwand en kickbiken.

Pentagon beschikt over 3 skibanen, waarvan er 2 naast elkaar liggen. Alle 3 de banen zijn afgesloten van de rest van het sportcentrum. Vanaf het balkon en de bar heb je uitzicht over de banen. De bar zit samen met de receptie in het midden van het sportcentrum en hieruit kan je alle andere sporten in het gebouw zien. Aan de bar kun je een hapje en een drankje bestellen om bij te komen na een les.

Persoonlijke begeleiding

Doordat er slechts 2 mensen tegelijkertijd op de baan zijn heb je een zeer effectieve ski en snowboardtijd van 30 minuten per uur en krijg je persoonlijke begeleiding tijdens de lessen. Bij Pentagon proberen ze ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk dezelfde leraar hebt en wordt er door iedere leraar hetzelfde gewerkt.

Elke leerling heeft een individuele registratie welke per les wordt bijgehouden. Hierdoor is de begeleiding geperfectioneerd per leerling en kan iedereen op zijn eigen tempo door de oefenstof heen gaan.

Wat vind jij van Sportcentrum Pentagon Dordrecht?

Krijgt een 8.3 op basis van beoordeling

Gast777
20 augustus 2020 · 09:26

Skiën geleerd op m’n 50ste. Goeie instructeurs, inmiddels race ik al 9 jaar de berg af! Prima manier van lesgeven, 2 man per baan. Echt een prima verdeling, maximale tijd op de baan.

Skiër
Gast750
30 januari 2020 · 21:27

Ski hier al jaren met veel plezier. Goede sfeer en goede leraren. Mijn skitechniek is erg vooruit gegaan. Er is veel persoonlijke aandacht en je krijgt het gericht feedback. Ook zijn de oefeningen die je doet erg divers, zodat je op verschillende manieren werkt aan het verbeteren van je skitechniek.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast577
3 maart 2019 · 14:50

3 kids in de leeftijd van 9 tm 11 hebben hier 10 lessen gevolgd, ze hadden hiervoor nog niet op skies gestaan dus ze Begonnen op 0.

Na 10 lessen konden ze tijdens de wintersport meteen beginnen op de blauwe en rode piste.

Kortom wij zijn heel blij dat we het gedaan hebben en raden het iedereen aan!

  • goede lessen
  • goede aanwijzingen
  • veel ski minuten

Kortom zeer positief

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast670
10 januari 2019 · 20:25

Heel klantonvriendelijk.

Skiër
Gast547
10 april 2018 · 13:04

Je wordt bij het Pentagon geholpen door goede en vriendelijke leraren.
Ze nemen de tijd voor je, geven snel aan waar je verbeterpunten zitten en geven goed bruikbare tips om jezelf te verbeteren.
Zijn ook zeer proactief en behulpzaam bij het eventueel verplaatsen van afspraak.

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast807
16 maart 2018 · 17:26

Goede indoorbaan! Behulpzame en vriendelijke leraren. Daarnaast een gezellige bar aanwezig en de mogelijkheid om andere sporten te beoefenen. Skibanen zijn gezellig ingericht!

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
MiKeZZa
15 maart 2018 · 21:35

Wij hebben een paar jaar terug les gevolgd bij deze baan en positieve ervaringen gehad in een leuke omgeving. Het verschil in niveau tussen de leraren was wel fors in onze beleving; de ene leraar was beter dan de andere.

Maar je kunt er een hoop leren. De baan is goed en met de spiegel voor je kun je flink aan je techniek werken.

Met partnerSkiër6 tot 10 jaar ervaring