Portes du Ski Ridderkerk

Krijgt een 8.5 op basis van 12 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers. per baan
2
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Kerkweg 219c2985AS RidderkerkNederlandT: 0180-490260https://www.portesduski.nl

Portes du Ski bevindt zich op een industrieterrein vlakbij de A16 en heeft voldoende parkeerplaatsen, dus de locatie is goed te bereiken.

PMTS
Portes du Ski Ridderkerk is binnen Nederland uniek in de aanpak en uitrusting. Vader en zoon Van Bosveld Heinsius werken volgens de PMTS-lijn en hebben daarmee inmiddels een trouw klantenbestand opgebouwd. Via de aanwezige horeca komt men uit bij de rolbanen. De lessen worden gegeven volgens PMTS-model waarbij direct parallel skiën wordt aangeleerd.

Rolbanen
Er zijn 2 rolbanen waarvan eentje een verstelbare hellingshoek heeft. De rolbanen bevatten skimatten. Een van de rolbanen heeft een verstelbare hellingshoek. Daarbij wordt gebruik gemaakt verschillende attributen om het lessen te vergemakkelijken en de situaties op de sneeuw zo goed mogelijk na te bootsen. Lessen kunnen worden gevolgd in groepen van vier personen waarbij steeds twee personen 7,5 minuut op de baan staan.

Bootfitting
Ook kun je bij Portes du Ski terecht voor bootfitting van je skischoenen. Je schoenen worden perfect op jouw voeten afgesteld, waardoor je geen pijn- en knelpunten meer zal hebben tijdens het skiën. Voor zowel de lessen als hulp met materiaal kan telefonisch een afspraak worden ingepland.

Sneeuwweek
Er vindt een sneeuwweek plaats. De reis gaat naar het Franse Portes du Soleil waar gedurende de week gelest kan worden bij de vertrouwde PMTS-instructeurs.

Wat vind jij van Portes du Ski Ridderkerk?

Krijgt een 8.5 op basis van beoordeling

Pow!
23 november 2020 · 21:02

Geweldige plek om zowel te leren skiën (of snowboarden) of je techniek te verfijnen. Het is fantastisch om een skischool als deze in Nederland te hebben waar kennis in huis is van diverse internationale skimethoden.

Zonder de lessen van de twee eigenaren, was ik nooit het juiste pad opgekomen.

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast936
4 oktober 2019 · 14:21

Uitstekende training en begeleiding voor beginners, maar zeker ook prima voor gevorderden om goed getraind aan de start te komen

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast991
23 september 2019 · 19:46

Erg veel oog voor het individu. Een-Op-Een les, ski-onderwijs op maat, door de meest fantastische en ervaren leermeesters. Tevens een Skishop voor uw ski’s, schoenen, sokken en stokken.

Gast380
17 februari 2019 · 13:17

Geweldige lessen. Veel heel veel geleerd.
Super lessen, ook de aankoop van mijn ski schenen… perfect.

Bedankt Guus en Jasper voor alles wat ok tot nu toe geleerd heb.
Op naar het volgende seizoen. 👍👍👍🤗

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast146
5 april 2018 · 14:08

Onze zoon heeft hier leren snowboarden. Eerste lessen waten pittig, maar de opbouw was prima. Steeds iets moeilijker, heel geleidelijk. Uiteindelijk is onze zoon na 10 lessen tijdens de vakantie in Oostenrijk ingedeeld in een klasje met pubers die voor tweede of derde jaar snowboardles hadden. Kon ie prima bijbenen…

Snowboarder1 tot 4 jaar ervaring
Gast485
26 maart 2018 · 17:39

Ik was niet weg van Portes du Ski. Ze zijn heel overtuigd van hun eigen techniek, maar ik twijfelde erg over de aanpak. Toen ik na een aantal lessen in Nederland skiles nam in Oostenrijk moest ik een aantal dingen weer afleren.

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast537
17 maart 2018 · 18:38

Portes du Ski maakt gebruik van twee banen waarop zowel beginners als gevorderden uit de voeten kunnen. De baan beneden is verstelbaar waardoor skiën op alle typen hellingen gesimuleerd kunnen worden. Skiërs die hier komen lessen worden vanaf binnenkomst onderwezen in het parallelle skiën. Dit geldt zowel voor beginners als gevorderden.
Hier wordt les gegeven volgens het PMTS systeem. PMTS is een systeem die je leert om met een minimale inspanning ontspannend te kunnen skiën.
Je moet er wel rekening mee houden dat het aanleren van een nieuwe techniek zoals PMTS enige tijd vergt. Je kan hier zoveel lessen volgen als je wilt, maar 5 tot 10 lessen wordt aanbevolen. Zelf neig ik om te zeggen minimaal 10 lessen.
Ook geven ze je de mogelijkheid om in maart met ze mee te gaan met de ski week die ze organiseren in Chatel. Je moet dan wel redelijk kunnen skiën, dus niet geschikt voor beginners. De ski week is een goed alternatief of aanvulling op de lessen in Nederland.
Bij Portes du Ski wordt er les gegeven door enthousiaste leraren die alle tijd voor je nemen. Zeker aan te bevelen.

Met vriendenSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast026
15 maart 2018 · 14:19

Deze skibaan heeft mij leren skiën zonder kracht te gebruiken. Hierdoor kon ik in de sneeuw veel langer skiën en was ik niet meer uitgeput na een dag. De ondergrond is totaal anders als bij de andere banen. Hier wordt op echte skimatten geskied. Veel individuele aandacht. Geen spiegel voor de baan zoals bij de andere banen. Nooit meer dan 2 personen op de baan. Wisselen deden ze om de 7 1/2 min.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast939
15 maart 2018 · 12:39

Goed om te leren skiën en te onderhouden. Techniek verbetert aanzienlijk

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring