Indoor skibaan Rock Steady Bussum

Krijgt een 9 op basis van 4 beoordelingen
Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers. per baan
2
Locatie
Zanderijweg 12-141403XV BussumNederlandT: 035-6925000http://www.rocksteady.nl

Rock Steady is een buitensport centrum waar naast klimmen en boulderen ook een indoor skibaan is. Het is een kleine gezellige skibaan die al jaren door een vast team wordt geleid. De sfeer is familiair en de skibaan maakt gebruik van de horeca faciliteiten van de klimhal. Naast ski- en snowboardlessen kun je er ook terecht voor onderhoud.

Ze werken met zowel het Nederlandse als het Oostenrijkse leerplan, het gebruik van ski’s en schoenen is inclusief de lesprijs en voor kinderen zijn er speciale lessen. Ook voor kinderpartijtjes is Rock Steady een prima locatie, vooral omdat er meerdere activiteiten mogelijk zijn. Lessen moeten vooraf geboekt worden en er moet rekening gehouden worden met het hoogseizoen van november tot en met februari.

Rock Steady is wat betreft prijs een voordelige skibaan en biedt tal van andere sportmogelijkheden. In de zomer kun je er ook mountainbikes huren. De hei ligt er om de hoek.

Wat vind jij van Indoor skibaan Rock Steady Bussum?

Krijgt een 9 op basis van beoordeling

Gast604
4 augustus 2019 · 08:44

Ik ben zeer tevreden. Er wordt goed les gegeven. De baan zelf is prima. De leraren letten goed op. Er heerst een gezellige sfeer.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast093
4 januari 2019 · 20:46

Mijn eerste ski ervaring opgedaan bij Rocksteady als onervaren volwassene. De eerste les op de rollerbaan is best spannend, maar goede begeleiding en stappenplan zorgt voor groeiend zelfvertrouwen en bijbehorende vorderingen in mijn eerste 6 lessen. Ook het 2e en 3e ski seizoen lessen op de rollerbaan in Bussum geboekt om de spieren alvast te laten wennen/trainen en de techniek verder onder de knie te krijgen onder deskundige leiding. Erg fijn dat de instructeur direct aanwijzigingen kan geven tijdens de oefeningen en je in de spiegel je bewegingen kunt volgen. Je haalt meer uit je vakantie als je hier alvast bent gaan skiën!

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast620
23 maart 2018 · 21:31

Fijne baan, prettige en goede instructeurs.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast709
13 maart 2018 · 21:08

Kleinschalige en eenvoudige skihal met 1 baan, maar met prettige persoonlijke benadering.
Max. 2 personen op de band, meer aandacht en minder ‘last’ van mede-skiërs.
Ietwat verouderde inrichting, maar erg prettig mat op de band. Hier leer je echt goed op skiën. In het begin wat moeilijker dan andere banen, maar beter voor je techniek.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring