Ski Promotion Deventer

Krijgt een 10 op basis van 1 beoordeling
Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers. per baan
3
Locatie
St Olafstraat 57418CG DeventerNederlandT: 0570-636354https://www.skipromotion.nl

Skipromotion Deventer bevindt zich in een multifunctionele sporthal. Wat erg opvalt als je binnenkomt, is de hoeveelheid ruimte en het glazen dak dat zorgt voor veel licht. Er is een wintersporthoekje gecreëerd met zitplekken, een haard en een speelhoek voor kinderen. Ook kun je er darten en staat er een airhockey tafel.

Naast skiën en snowboarden kun je in deze hal ook springen op het grote trampolinepark, wat heel erg in trek is bij de kinderen. Ook ligt er een padel baan; deze relatief nieuwe, opkomende sport kan het best omschreven worden als een kruising tussen tennis en squash.

Oostenrijkse methode

Er wordt bij Skipromotion lesgegeven via de Oostenrijkse methode. Deze methode is enigszins aangepast, zodat deze kan worden toegepast op een rolbaan. Er zijn speciale lessen voor kinderen, die ook in de vorm van een kindercursus gegeven kunnen worden in een vakantie. Naast lessen is het mogelijk om een kinderfeestje te organiseren bij Skipromotion. Ook zijn er groepslessen en/of gezinslessen mogelijk en zijn alle benodigde materialen aanwezig.

Voor en na het sporten kun je terecht in de gescheiden kleedruimtes. Aan de bar wordt koffie, thee, fris, (glüh)wijn en bier geserveerd. Daarnaast zijn er kleine snacks als snoep en chips voor kinderen en kun je er ook een tosti, broodje of panini bestellen.

Flexibel

De drukste periode is tussen december en februari. Met name de weken voor de voorjaarsvakantie zijn erg druk. Echter is de planning wel redelijk flexibel en kun je soms nog dezelfde dag of week terecht. Skipromotion is open van 1 september tot eind juli.

Wat vind jij van Ski Promotion Deventer?

Krijgt een 10 op basis van beoordeling

Greenfield
13 maart 2018 · 20:35

Goede baan met uitstekende docenten.
Online boeken was dit jaar niet meer mogelijk.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Samen met Bounz en een padelbaan onder 1 dak

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring