Skicentrum Heemskerk

Krijgt een 9.6 op basis van 15 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Communicatieweg 4D1967PR HeemskerkNederlandT: 0251-248500https://www.skicentrumheemskerk.nl

Skicentrum Heemskerk is goed te bereiken, het bevindt zich vlakbij afslag 9 van de A9. Vlakbij is voldoende parkeergelegenheid. Bij binnenkomst van de accommodatie waan je jezelf in een Oostenrijkse berghut. Hier kan men de bar, de receptie en voldoende zitplaatsen vinden. Vanuit de horecagelegenheid is er zicht op de rolbanen, waardoor ouders hun lessende kinderen goed in te gaten kunnen houden. De horeca is ook beschikbaar voor (kinder)feesten en partijen.

faciliteiten
Het aanwezige personeel is in de hele zaak actief en kan je dus ook op weg helpen in de aanwezige winkel. Je wordt altijd geholpen door iemand met ervaring in het skiën en dus kunnen al je vragen beantwoord worden. De collectie aan ski’s wordt elk jaar getest door om zeker te zijn van het kwaliteit dat er verkocht wordt. De collectie aan ski’s en skischoenen bestaat dus enkel uit materiaal dat er toe doet in de ogen van het personeel. Ook kan de skischoen hier gepersonaliseerd worden om eventuele problemen op te lossen. Ook voor het onderhoud van eigen materiaal kan je terecht bij skicentrum Heemskerk, want er is apparatuur om je ski’s en snowboards te waxen en te slijpen.

De banen
Naast skicentrum Heemskerk, in hetzelfde gebouw bevindt zich Maxxtracks. Dit bedrijf ontwikkelt en verkoopt skirolbanen in het binnen- en buitenland. Door een samenwerking met dit bedrijf beschikt skicentrum over nieuwste kennis en rolbanen. Er zijn 2 rolbanen met een verstelbare hellingshoek waar maximaal 3 personen op tegelijkertijd op de baan kunnen. Voor en na afloop van de lessen is er de mogelijkheid om te kleden in de kleedruimte.

Op reis
Naast de trainingsweekenden van de aangesloten skiteams, biedt skicentrum Heemskerk verscheidene reizen naar de sneeuw aan. Zo organiseren ze onder andere trainingen in het off-piste skiën, een ladiesweekend, een guys only-weekend en een familiereis.

Wat vind jij van Skicentrum Heemskerk?

Krijgt een 9.6 op basis van beoordeling

Gast830
23 november 2018 · 12:59

Door een ernstig doorgezakte voet had ik enorme pijnen bij het dragen van een skischoen. Bij verschillende zaken advies gevraagd zooltjes geprobeerd maar niets hielp. Ik had eigenlijk besloten dat skiën er voor mij niet meer inzat toen ik hoorde van Skicentrum Heemskerk. Hij schrok van mijn voet maar durfde het aan een skischoen aan te passen naar mijn voet door hem te verwarmen en uit te buigen. Zou het mislukken zou het een strop zijn voor het skicentrum. Na meerdere keren naar de winkel te zijn geweest en na steeds kleine aanpassingen leek het goed te voelen.
De grote test moest echter nog komen, een lang weekend Winterberg was de uitdaging. Ik kon weer skiën zonder pijn ,zelfs de hele dag. Na Winterberg een reis geboekt naar Oostenrijk waar ik een week zonder pijn weer heerlijk heb kunnen skiën. Zonder skicentrum Heemskerk was het voor mij einde skiën geweest. Ik was naar meerdere wintersport specialisten geweest en niemand kon wat doen…dus ga naar skicentrum Heemskerk

meer dan 10 jaar ervaring
Gast337
12 juni 2018 · 16:47

Super goed! Richard Molenaar is een top leraar!

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast566
4 april 2018 · 20:50

Techniek kun je heel goed leren en bijschaven tijdens de lessen. Ik de sneeuw kun je smokkelen… als je dat hier doet val je door de mand. Goede persoonlijke begeleiding van de instructeurs. Je ziet wat je doet door de spiegels, je voelt en ziet tegelijkertijd wat je doet. De baan kan ik snelheid en hoogte ingesteld worden waardoor het een uitdaging blijft. Kundig personeel op de baan en de aansluitende winkel.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast149
1 april 2018 · 16:03

Al meerdere jaren staan we een uur per week op de baan. Nog steeds zien we verbeteringen in techniek en zijn we door wekelijkse oefeningen ook goed voorbereid op onze skivakanties. Goede leraren en prima accommodatie . Verder is ook de shop goed gesorteerd en voorzien van uitermate deskundig personeel. Al met al zijn wij zeer tevreden en gaan ook komend seizoen weer wekelijks de baan op in Heemskerk.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast568
1 april 2018 · 14:28

Superfijne skischool. Leraren zien goed wat er verbeterd kan worden aan je techniek en kunnen goed overbrengen hoe je dat dan moet aanpassen. Ik heb heel erg veel gehad aan de privelessen!

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast641
1 april 2018 · 09:55

Ook als je al kunt skien, kun je hier je techniek enorm verbeteren. Wat ik met name prettig vond, is dat je heel snel resultaat boekt. En vanwege de spiegels, kun je heel goed zien wat je zelf goed doet en wat je nog kunt verbeteren. De leraren zijn erg professioneel en ervaren.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast389
31 maart 2018 · 20:42

Ik ben een paar keer op ski vakantie geweest, en nam dan lessen in de sneeuw. Eigenlijk nooit goed door gekregen hoe ik goed moest skiën. Ten einde raad heb ik les genomen in Heemskerk.
Het was echt wennen op de rolbaan, maar ik kreeg het toch door. De verschillende leraren en leraressen waar ik les van heb gehad, hadden allemaal geduld en een positieve insteek. Ze hadden over het algemeen allemaal wel dezelfde aanpak, maar de accenten lagen per docent ergens anders. Eerst dacht ik dat het verwarrend was om bij verschillende docenten te lessen, maar uiteindelijk vond ik dat juist prettig.

Als je trouwens altijd les neemt op hetzelfde tijdstip en dag in de week heb je dezelfde docent. Ik wisselde gewoon per week, hoe het mij uitkwam. In het drukste seizoen was het wat lastiger om op een gunstig moment te kunnen lessen, maar dat is logisch.

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast991
31 maart 2018 · 20:39

Zeer ervaren lerarenteam die zowel sociaal en didactisch vaardig zijn. Skicentrum Heemskerk blijft de skitechniek door ontwikkelen.

Dezelfde passie is terug te vinden in de winkel waar veel specialisme en kennis te vinden is.

Daarnaast ook erg leuke reizen waar je de producten en de geleerde techniek in de sneeuw kan toepassen.

Ik hoop hier nog jaren te komen.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast914
31 maart 2018 · 19:29

Zeer goed opgeleid leraren team. Goed opgebouwde lessen en een prettige sfeer.
De winkel heeft een zeer goed assortiment waarbij je zeer professioneel wordt geholpen.
Heb je voorkeur voor een bepaalde leraar: op tijd boeken!!!

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast992
31 maart 2018 · 19:10

Zeer gemotiveerde leraren die weten waar ze mee bezig zijn.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast497
31 maart 2018 · 19:04

Gezellige sfeer.
Vriendelijk en gastvrij personeel.
Professioneel goed opgeleide skileraren.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast697
28 maart 2018 · 16:27

Goede skileraren met een mooie winkel waar ze verstand van zaken hebben.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast601
16 maart 2018 · 11:13

Ik heb leren snowboarden op een rolbaan in Heemskerk. Supergoede service en echt een goede leraar. Ik vond het in het begin echt lastig, maar eenmaal na een paar lessen de combi met Snowplanet in de echte sneeuw gingen mijn ogen pas goed open. Technisch moet je op een rolbaan heel netjes zijn. Dit betekende voor mij dat ik na 10 uur les op de rolbaan, fluitend het hele skigebied rond ging tijdens mijn wintersport.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Tiny-M
13 maart 2018 · 16:08

Een begrip in Nederland, er zijn hier dan ook erg goede leraren aanwezig. Helaas voelt het voor mij erg massaal aan. Ook voelde ik me er niet heel welkom, kreeg een beetje het idee een buitenstaander te zijn vergeleken met mensen die hier al jaren komen. Ook zijn de uren voor snowboarden op onhandige tijdstippen ingedeeld. Wel goede lessen gehad, niet altijd dezelfde leraar. Hierdoor ben je weer even bezig om te laten zien wat je niveau is, wat weer af gaat aan de tijd dat je aan het snowboarden bent.
Al met al, voor het doel: voor goede lessen hier aan het juiste adres geweest. Maar als het makkelijk kon, was ik liever ergens anders gaan boarden.

Met vriendenSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring