Skischool Amstelveen

Krijgt een 10 op basis van 1 beoordeling
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers. per baan
2
Locatie
Schinkeldijkje 16k1432CE AalsmeerNederlandT: 020 - 737 3067https://www.skischoolamstelveen.nl/

Op een industrieterrein aan de rand van het Amsterdamse bos, in Amstelveen kan je skischool Amstelveen vinden. De skischool is goed te bereiken met de A9 en de N231 in de buurt. Wanneer de skibaan geopend is, zijn de andere bedrijven op het industrieterrein vaak gesloten. Hierdoor is er meestal voldoende ruimte om de auto te kunnen parkeren.

Skihut
Bij binnenkomst zie je gelijk de bar en waan je je in een echte skihut. Aan de bar kan je een drankje en een kleine snack bestellen. Er is een kleedruimte waar je je kan omkleden en ook voor het onderhoud van je materiaal kan je terecht bij schikschool Amstelveen.

De skiles
De skischool beschikt over 2 rolbanen waarop je met maximaal 2 personen tegelijkertijd les kan hebben, maar privéles is eveneens mogelijk. De spiegels zijn aan de voorkant spiegelend en aan de achterkant doorzichtig waardoor je tijdens je kop koffie of thee kan genieten van de skiërs en/of snowboarders op de baan. De leraren geven op vaste tijden les. De kans is dus groot dat je elke les dezelfde leraar voor je neus hebt staan.

Reizen
Als het skiën op de Amstelveense rolbaan niet genoeg voor jou is, kan mee op een sneeuwreis. Skischool Amstelveen organiseert regelmatig sneeuwreizen naar de Italiaanse Dolomieten. Onderdeel van deze reis zijn onder andere een prachtige skitocht om het Sella Ronda massief en trainingen.

Wat vind jij van Skischool Amstelveen?