Skischool Drachten

Krijgt een 9.1 op basis van 9 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
8m
Langste rolbaan
12m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Dopplerlaan 6e9207HC DrachtenNederlandT: 0512-545252http://www.skischooldrachten.nl

Bij Skischool Drachten vind je de grootste rolbanen van Nederland. Doordat er maximaal drie mensen tegelijk op de baan staan, heb je veel ruimte en kun je grotere bochten maken dan bij de meeste andere rolbanen. Gezelligheid en een leuke ski-ervaring zijn zeer belangrijk zijn voor Skischool Drachten, daarom wordt er veel aandacht besteed aan de sfeer op de baan en de omgang met de cursisten.

Skischool Drachten is open van september tot en met eind mei. In het hoogseizoen kan het in de avonduren en weekenden erg druk zijn. Vroeg boeken wordt dus aangeraden. In oktober zijn de eerste tijdstippen vaak al vol.

Lessen

De lessen zijn ingedeeld op drie niveaus: beginner, gemiddeld en gevorderd. Op deze manier sta je altijd met mensen van je eigen niveau op de baan. Voor en na de les kun je gebruikmaken van de kleedruimtes en douches.

Skischool Drachten heeft verschillende skiclubs opgericht. Zo zijn er drie kidsclubs waar kinderen op leeftijd en vaardigheden worden ingedeeld en is er een skiteam voor de gevorderde jeugd. Kinderen blijven zodoende gemotiveerd om op een vlotte en leuke wijze hun techniek te verbeteren.

Ook voor skiverhuur, feesten en partijen (met buffet), rodelfeesten voor de kinderen en wintersportreizen kun je bij Skischool Drachten terecht.

Oostenrijk

Zowel de aankleding als de bar is geïnspireerd door de Oostenrijkse bergen. De gehele accommodatie is afgewerkt als een Oostenrijkse berghut en ook après-skiën wordt er vaak gedaan. Aan de bar kun je de typische wintersportdrankjes zoals glühwein, Almdudler en Jägermeister bestellen.

Wat vind jij van Skischool Drachten?

Krijgt een 9.1 op basis van beoordeling

ronaldkoopmans
9 november 2020 · 10:35

2019 begonnen met skiles hier op de baan. Vriendelijke mensen en goede leraren, mooie grote banen. Enige lastige (vind ik zelf) is de positie van de spiegel t.o.v. de baan. Goede skischool, zeker een aanrader.

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast598
20 maart 2018 · 16:21

Perfecte leerschool

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
AnneSy
16 maart 2018 · 11:51

Als beginnend skiër heb ik een top wintersportvakantie gehad nadat ik 12 lessen heb gehad bij Skischool Drachten. Wat een topteam en wat een enthousiasme! Elke les eindigde met een super gevoel. Verder een fijne no-nonsense mentaliteit, dit heb ik elders wel anders ervaren. Eenmaal in de sneeuw bleven de stemmen van de leraren mij achtervolgen. Conclusie: Ik zou het hele jaar wel willen lessen.

Met familieSkiër
Gast601
16 maart 2018 · 10:34

Mooie brede baan, goeie leraren/leraressen.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast603
15 maart 2018 · 17:51

Een zeer goede skischool met professionele skileraren met pedagogische en didactische kwaliteiten. Aansluitend bij je skiniveau word je steeds een level hoger gebracht op brede rollerbanen waarvan de hellingen kunnen variëren van vlak naar steil, maar ook van links naar rechts beweegbaar zijn.

De skischool organiseert fantastische skireizen. Er heerst een gezellige, vriendelijke sfeer waarbij je het echte wintersportgevoel krijgt.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring