Snow & Co Roden

Krijgt een 10 op basis van 5 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
8m
Langste rolbaan
12m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Gedempte Haven 7 9301LN RodenNederlandT: 050-5018385https://www.snow-co.nl

Snow & Co zit samen met een grote wintersportwinkel in één pand. Naast het volgen van ski- en snowboardlessen kun je hier dus ook terecht voor skikleding, accessoires, ski’s en snowboards. Tevens breng je er je ski’s en snowboard voor onderhoud, dat wordt uitgevoerd met behulp van de nieuwste apparatuur en machines.

Dankzij het gedeeltelijk glazen dak is de ruimte erg licht en open. De accommodatie heeft een moderne uitstraling en een gezellige kantine met open haard. Bij de bar, met volledige horecavergunning, kun je een broodje, tosti of snack bestellen en kan er in overleg een buffet worden samengesteld.

Snow & Co is open van 1 september tot de Dutchweek in Val Thorens. In de drukke maanden december, januari en februari wordt er soms nee verkocht. Er zijn dan zelden plekken over omdat de eerste boekingen soms al meer dan een jaar van tevoren worden gemaakt. Je moet er dus vroeg bij zijn.

Verschillende clubs

De voortgang van lesklanten wordt bij Snow & Co bijgehouden door middel van een leerlingvolgsysteem. Elke leerling krijgt zijn eigen rapport met op- en aanmerkingen en kan op deze manier optimaal worden begeleid.

Enthousiaste wintersporters kunnen zichzelf aansluiten bij een skiclub. Dit zijn groepjes skiërs of snowboarders die een uurtje per week op een gezellige manier aan de techniek willen werken. Je wordt aan de hand van een proefles ingedeeld met mensen van je eigen niveau en na afloop wordt er een drankje gedronken.

Ook voor kinderen van 6 tot 12 jaar heeft Snow & Co een club opgericht. Op drie middagen per week kunnen zij terecht bij de kidsclub. De kinderen worden op niveau ingedeeld en leren spelenderwijs de juiste techniek. De lessen worden altijd afgesloten met een leuke spel. Uiteraard kunnen er ook kinderfeestjes worden georganiseerd bij Snow & Co.

Reizen

Snow & Co organiseert twee keer per jaar een reis naar de sneeuw. Elk jaar gaat er een groep uit Roden naar de afsluiting van het wintersportseizoen bij de Dutchweek in Val Thorens. Daarnaast wordt er elk jaar in november een techniekreis naar Caprun aangeboden, waar de op de rolbaan geleerde techniek kan worden toegepast in de sneeuw. Ook reizen dan de instructeurs van Snow & Co mee om je eventueel te begeleiden.

Wat vind jij van Snow & Co Roden?

Krijgt een 10 op basis van beoordeling

Gast756
20 december 2019 · 15:51

Geweldige lessen. Instructie op maat.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast666
17 april 2018 · 19:48

Gezellige club! De grote baan vind je nergens in Noord-Nederland.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast705
13 april 2018 · 13:28

Zeer gezellig, vooral de skiclub!

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Leon
20 maart 2018 · 18:37

Ruime baan en sfeervolle aankleding. Enthousiaste leraren en super locatie.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring