Snowlimits Groningen

Krijgt een 9 op basis van 8 beoordelingen
Aantal rolbanen
2
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Bieskemaar 29735AE GroningenNederlandT: 050-5892039https://www.snowlimits.nl

Snowlimits geeft al ruim twintig jaar ski- en snowboardles en zit sinds vijftien jaar in Groningen. De accommodatie is erg ruim en heeft naast een gezellige après-skibar boven ook een kleinere bar aan de rolbanen. Vanaf een balkon heb je een mooi uitzicht op de banen. Verder is het pand erg modern en goed onderhouden. Zo worden de matten maximaal drie jaar gebruikt en worden ook de ski’s en boards regelmatig vervangen. Snowlimits is een duurzame accommodatie; door de vele zonnepanelen op het dak draait de rolbaan klimaatneutraal.

Snowlimits is het hele jaar door geopend. In de zomer is de rolbaan slechts beperkt open voor groepen en partijen. Van november tot en met februari kan het erg druk zijn bij Snowlimits; sommige tijden worden al voor de zomer geboekt.

Eigen methodiek

In de loop van de jaren heeft Snowlimits een eigen lesmethodiek ontwikkeld. Deze methode is gebaseerd op zowel de Oostenrijkse als de Nederlandse leerschool en is aangepast aan de indoorrolbaan. Voordat de gediplomeerde instructeurs daadwerkelijk les mogen geven, worden ze eerst bijgeschoold door Snowlimits om ervoor te zorgen dat zij de methodiek goed kunnen toepassen. Naast skiën en snowboarden wordt er ook lesgegeven in telemarken. In de daluren worden er ook speciale lessen op maat verzorgd voor mensen met een beperking.

Overige activiteiten

Je kunt bij Snowlimits naast lessen ook voor veel andere wintersportdiensten en -producten terecht. Zo levert de rolbaan, als bootfitspecialist van het noorden, maat- en handwerk. Daarnaast kun je er ski’s, snowboards, kleding en accessoires kopen en huren. Tevens wordt er ook onderhoud aan ski’s en boards verzorgd.

Buiten de kleine kaart om, kun je bij Snowlimits buffetten en barbecues reserveren voor bijeenkomsten en feesten. Zeker in de zomer wordt dit vaak gedaan, gecombineerd met verschillende activiteiten op en rondom het terrein.

Wat vind jij van Snowlimits Groningen?

Krijgt een 9 op basis van beoordeling

Gast879
20 september 2019 · 18:46

Leuk skicentrum met veel kennis en ervaring. Als ervaren wintersporter krijg je les op hoog niveau. Ook slaag ik regelmatig in de shop.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast496
22 september 2018 · 23:11

Deskundige trainers, echter wel een groot verschil in didactische vaardigheden, variërend van erg vriendelijk tot zeer direct.
Ik heb me voor het derde jaar op rij ingeschreven voor lessen. In de sneeuw heb ik steeds erg veel baat bij de lessen op de baan.
Voldoende ski’s en schoenen aanwezig.
Leuke ski shop en leuk horeca gedeelte.

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
DJGizbo
26 maart 2018 · 09:55

Sfeer is top, lessen professioneel, bar is gezellig, ik ben fan van Snow Limits.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast601
16 maart 2018 · 10:33

Een indoor rolbaan is dé manier om technisch te verbeteren. De baan laat weinig ruimte over voor “smokkelen”, dus het komt op de juiste techniek aan. Veel ervaring bij/met Snowlimits Groningen: goed opgeleide leraren met hoge kwaliteit en uitdagende lessen en goede lesopbouw! Skiën op een rolbaan is intensief én effectief!

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast935
14 maart 2018 · 21:45

Goede trainingen op de baan gehad, een compleet aanbod in de winkel met mooie merken en goed advies en goed ski onderhoud.

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring
michelr
14 maart 2018 · 14:04

Snowlimits is in Groningen een begrip, al jaren hebben zij menig wintersporter in Groningen les gegeven. Het centrum is niet heel groot maar toch is het uitgerust met twee rolbanen. Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd. Waar de twee banen staan is niet echt gezellig, maar de winkel en het horecagedeelte is juist weer sfeervol. Zeker het horecagedeelte.

Omdat het centrum niet heel groot is komt het niet zo kolossaal over, maar de ruimte binnen is voldoende. Naast het leren skiën of snowboarden is er ook een winkel, waar je het materiaal kunt onderhouden. Ook huren is een mogelijkheid.

Leuk is de verjaardagsfeestjes, deze wordt gehouden op een 3e baan. Deze 3e baan bevind zich bij de horecagelegeheid, hier kan je met schotels naar beneden glijden. De 3e baan wordt voornamelijk als rodelbaan gebruikt.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast228
13 maart 2018 · 19:42

Het niveau waarop lesgegeven wordt is hoog. Zowel voor beginners als voor (ver)gevorderden zijn er volop mogelijkheden. Behalve skiën wordt er lesgegeven in snowboarden en telemarken. Dat laatste is denk ik uniek voor Nederland.
SnowLimits is een combinatie van skischool, gezellige apreski hut en een winkel. Het advies in de winkel is van hetzelfde hoge niveau als de lessen.
Het prijsniveau past bij de geboden kwaliteit, gelukkig zijn er ook regelmatig aanbiedingen.

Met vriendenSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Josanne
13 maart 2018 · 17:24

Zowel mijn zoon als ik dit jaar wat opfrislessen skiën gedaan (net als 3 jaar geleden). Goede enthousiaste instructeurs. Wel steeds een verrassing wie de les geeft. Daardoor wat minder “doorgaande leerlijnen”. Maar heeft ook wel weer als voordeel dat elke instructeur weer ergens anders de nadruk op legt, waardoor over meerdere lessen meerdere techniekstukjes aan de orde komen. Het digitale reserveringssysteem kon geen lessen boeken van een volwassene samen met een kind, dit ter plekke opgelost.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring