Wanneer opent het hele gebied?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Alpe d'Huez - Grand Domaine
dennisp8 december 2019 · 13:35

Ik ben aan het kijken naar Alpe d’Huez als bestemming voor over een week (14-21 dec). Ik zie nu op de openingspagina van de liften en pistes dat een groot deel nog dicht is: https://www.alpedhuez.com/nl/winter/ski/opening-van-de-piste…

Er staat bij "buiten het seizoen", maar kan nergens vinden wanneer dit opent of "het seizoen" begint. Iemand hier een idee van of die het uit ervaring kan vertellen?

*bericht bewerkt door dennisp op 08 dec 2019 13:35

MiyukiJan9 december 2019 · 19:47

Blijkbaar niemand die dit precies weet en volgens mij ook niet te vinden?

Volgens mij openen geleidelijk wat pistes, maar reken er niet op dat alles open is. De tunnel bijv. zou ik niet van uit gaan.

dennisp9 december 2019 · 19:54

Ik heb ze ook nog even gemaild en dit terug gekregen:

*The ski lift company, SATA, has guaranteed that all the slopes and ski lifts will be open from the 21st December, including the little satellite villages as Villard-Reculas, Auris-en-Oisans and Oz-Vaujany.

Please be aware this could change depending on the weather conditions.*

Dus vanaf de kerstweek geven ze een garantie af. Denk inderdaad ook dat er geleidelijk dingen open gaan volgende week, ik hou het even in de gaten en hoop dat er nog iemand met wat prakijkervaring om de hoek komt in dit topic 👍

Ik kreeg ook nog deze link met info over de liften/pistes van ze: https://skipass.alpedhuez.com/en/weather-conditions/…, weer een ander dan ik direct op de site vond.

*bericht bewerkt door dennisp op 09 dec 2019 19:56

Onnem9 december 2019 · 20:43

Je kunt het beste deze thread in de gaten houden.
Info van de locals.
https://www.skipass.com/forums/enmontagne/stations_ski_franc…

The older I get, the better I was
MiyukiJan13 december 2019 · 14:55

Inmiddels onderweg naar Alpe d’Huez @dennisp ?
Het lijkt er nu op, als je het interactieve pisteplan bekijkt, dat de pistes a.s. zaterdag de 14e voor het grootste gedeelte allemaal openen.

dennisp13 december 2019 · 15:04

@MiyukiJan uiteindelijk Les Arcs geboekt (om andere redenen overigens), ga er wel van uit dat alles daar ook open gaat :)

Plaats een reactie