Reviews Belchen

100% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 8 op basis van 2 beoordelingen.

Sterke punten: Geschikt voor beginners, rustig, kindvriendelijk en laag prijsniveau.
Zwakke punten: Ongeschikt voor gevorderden, weinig après-ski, beperkte off-piste, matige variatie in pistes en niet geschikt voor tochten.

Wat vind jij van Belchen?

Reviews van gebruikers

PSCLGRN
2 maart 2014 · 18:48

Heerlijk ski gebiedje en door zijn onbekendheid lekker rustig. Kom al jaren met vrienden in de regio en als de Feldberg te druk is, is dit een heerlijke uitwijkplek met voor ieder wat wils voor een ochtend of middag ski-plezier. Rode piste en lange blauwe afdaling. Mensen met een hond kunnen hem naar boven meenemen via gondel.

Wat betreft blauwe afdaling zitten er een deel rode piste in die het lastig kan maken, maar men kan via rodelbaan die piste ontwijken.

Met vriendenSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast206
30 december 2013 · 23:35

Heel leuk voor n middag. Prachtig uitzicht over de hele Alpen, leuke afdalingen voor gemiddelde skiërs. Snelle gondels en veel minder
druk dan Feldberg. Leuk te combineren met n halve dag Todtnauberg of Bernau. Ook leuk voor ouderen, kinderen en honden om van boven naar dalstation te lopen of sleeën. Klein, maar fijn en parkeren voor de lift! Gratis liftpas ( Hochschwarzwaldcard) bij veel hotels/appartementen voor alle skigebieden in de regio.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring