BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Bödefeld - Hunau
Reviews Bödefeld - Hunau

Reviews Bödefeld - Hunau

67% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.3 op basis van 3683 reviews.

  • Sterke punten: Geschikt voor beginners, geen vlakke stukken, laag prijsniveau en eenvoudig bereikbaar.
  • Zwakke punten: Ongeschikt voor gevorderden, niet geschikt voor tochten, beperkte off-piste, druk, minder kindvriendelijk, weinig après-ski, niet sneeuwzeker en matige variatie in pistes.

Wat vind jij van Bödefeld - Hunau?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast792
    Gast792 3 december 2017 · 14:37

    Het is een heel fijn gebied om met kinderen naar toe te gaan. Wanneer je om het jaar een verre vakantie verkiest is dit uitstekend voor de kinderen om hun ski-techniek bij te houden. Het is een gezellig en goed bereikbaar gebied. Je kunt er dichtbij gratis parkeren en de skiverhuurder zit ook onder aan de piste en is prima. Het restaurant is ook aan te bevelen en wij hebben in Landgasthof Wullner een goed onderkomen.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast110
    Gast110 10 november 2017 · 13:51

    Hoewel het een beetje guur weer was hebben we het erg naar onze zin gehad. tip: het dorp Bödefeld is ook echt meer dan het bekijken waard. niet voor niets verkozen tot mooiste dorp van Sauerland.

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast110
    Gast110 22 juli 2017 · 17:08

    Erg genoten in Bödefeld, de Hunau-piste is zeker aan te bevelen. Heel mooi zijn de vakwerkhuizen in deze omgeving. De gastvrijheid viel ook op. Wij gaan er zeker weer heen.

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast626
    Gast626 27 februari 2017 · 18:21

    leuk skigebied. Overzichtelijk en niet moeilijk. Goede service skiverhuur, restaurant etc.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast370
    Gast370 25 januari 2017 · 19:12

    vriendelijke mensen voldoende parkeer plaatsen prijs gunstig.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast521
    Gast521 21 oktober 2016 · 16:06

    Eerst genoten van het skiën in deze prachtige omgeving. Toen het cafe in en trouwens ook heerlijk gegeten. Echt een aanrader om naar bödefeld te gaan. Maar 2 uur rijden van Nederland!!

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast242
    Gast242 6 januari 2016 · 10:40

    een goeie piste voor gevordenen en beginners. goeie off piste. je kan door het bos skien en over allemaal schansen.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast125
    Gast125 16 januari 2014 · 23:17

    Met onze kinderen waarvan de jongste eigenlijk 2 x een weekje les heeft gehad was dit skigebied een cadeautje! Onze jongens van 10 en 8 samen in de sleep naar boven , die hadden het gevoel dat ze volledig vrijgelaten werden! Ik persoonlijk vond het idd een behoorlijk lange sleeplift ! Om een paar daagjes quality time te hebben met je gezinnetje super! verhuur onder aan de piste een sper leuke rodelslee baan naast de piste, en een restaurant met overheerlijke curryworst en warme openhaard ...aan de piste !! (dit jaar gaan we willingen uitproberen)

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast607
    Gast607 18 februari 2013 · 19:32

    Voor een paar dagen en maar 3 uurtjes rijden helemaal leuk voor beginners! Vooral als je 's avonds gaat op vrijdag en zaterdag: Geen wachtrij. Heb begrepen dat als ze nog een goed seizoen draaien, ze dan van plan zijn te investeren in een stoeltjeslift. Dat zou heel lekker zijn. Het is idd best een aardig stuk naar boven met de sleeplift.

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Dennis
    Dennis 23 januari 2013 · 19:31

    Wij zijn in het weekend van 19 januari geweest. Wij vonden het avondskien leuk. We hadden dat nog nooit gedaan en het was lekker rustig. Zaterdag en zondag overdag is het erg druk. Het is echt een gebied voor beginners. Halverwege moet je zelfs prikken als je daarvoor niet een stukje recht naar beneden bent gegaan. Maandag hebben we ook de hele dag geskied. Het sneeuwde, dus de condities waren goed. Het was er zo rustig, dat ons 3 maanden oude zoon rustig in het restaurant heeft kunnen slapen. Conclusie: voor een groepje dat alleen ervaring heeft met skien in Tsjechie (Rokytnice) vonden wij het een zeer geslaagd weekend. We hebben trouwens van lokalen begrepen dat ze nog een goed seizoen willen draaien en dat ze dan gaan investeren in een sleepjeslift, wat gewenst zou zijn wat mij betreft.

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast607
    Gast607 28 november 2012 · 11:10

    @Paul: Wat een leuke video! Nadat we er vorig jaar in de lente gelopen hebben, gaan we half januari 2013 een lang weekend naar Bodefeld. We zijn benieuwd. Zelf zijn we alleen Tsjechië gewend. We laten achteraf wel weten hoe we het gehad hebben. Dennis

    Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Paul E
    Paul E 16 maart 2012 · 02:47

    Wij zijn halverwege februari en begin maart 2012 in Bödefeld-Hunau wezen skiën. Het skigebied Bödefeld-Hunau heeft 3 sleepliften, 2 rodelliften en brede pistes met een fantastisch uitzicht. Van dit gebied heb ik een interactieve skivideo gemaakt. Gekozen kan worden met welke sleeplift je omhoog wilt en welke afdaling je wilt nemen. Alle afdalingsvarianten zijn mogelijk. De langste afdaling is 1500 meter lang, waarbij het middengedeelte een flauwe helling is, maar het bovenste en onderste gedeelte redelijk steil zijn. Nagenoeg alle pistes en de rodelhelling worden 's avonds verlicht. Twaalf sneeuwkanonnen en sneeuwlansen zorgen voor voldoende sneeuw. Zodat minimaal de twee sleepliften vanaf het dal werken en vanaf de top één afdalingsvariant gemaakt kan worden. Parkeren bij het dalstation is gratis. Er is een zelfbedieningsrestaurant, après-ski bar, skiverhuur en skischool. Het skigebied bevindt zich op ruim 20 km vanaf de snelweg 46 (afslag Meschede). De interactieve video:

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
>