skigebied open

Dit onderwerp gaat over de bestemming Brandnertal

ik zie op jullie site dat het skigebied van brandnertal gesloten is klopt dit??
aangezien wij vrijdag die kant op gaan.
ik hoor het graag.
groet ronald v koot

Die informatie komt vanuit de gebieden zelf maar is soms niet helemaal up to date. Daarom is het wijs altijd nog even de site van het skigebied zelf te checken. In dit geval lijkt alles nog gesloten zijn op Brand na. Je kunt het zelf bijhouden op de site van Brandnertal: http://www.brandnertal.at/nl/service/weer/sneeuwhoogte….

MAND!

bedankt voor uw bericht.

een gedeelte van de liften zijn al open. komend Weekend dan de rest.
nog op tijd voor je vakantie dus!

hallo Rovako, dat klopt, vorig weekend was alleen Brand open,( alleen het weekend) vanaf 14 dec gaat het hele gebied open, dus ook Burserberg. Ze wisselen ieder jaar, dan gaat Brand eerst open, en dan Burserberg.Het jaat er op andersom. Aan het einde van het seizoen, blijf die wie het laatste open was een week langer open.Mocht je nog vragen hebben weet je me te vinden door een pm te sturen.

gelukkig ik schrok al!!kan met een gerust hart dan die kant op.

Hoi ik wil nu zaterdag meschien naar brand rijden weet er iemand wanneer de liften open gaan want nu is alles nog dicht en er ligt genoeg sneeuw

8 december, dus komende vrijdag. Zie de gebiedspagina van Brand: https://www.wintersport.nl/skigebieden/brandnertal/sneeuwhoo…. Dit geven de gebieden zelf aan ons door.

Weerman, redacteur, skiër, Limburger

Oké bedankt

Plaats een reactie