Skiles Kinderen

Dit onderwerp gaat over de bestemming Chamrousse

Wij gaan 14 maart naar Domaine de l’Arselle en vroegen ons af onf mensen ervaring hebben met het skischooltje dat bij het appartement ligt en of die ervaringen positief zijn? Weet iemand of er skileraren voor kinderen zijn die Nederlands spreken? En of je je vantevoren moet aanmelden/opgeven? Dank!

Beste Ciel,
Wij zijn vorige week in de voorjaarsvakantie naar Domaine de l"Arselle geweest met onze 3 kinderen.
De skischool is prima, alleen dachten wij dat er Nederlands sprekende skileraren waren (volgens de website van Pharos waar wij geboekt hadden). Die zijn er dus niet. Maar onze kinderen hebben prima leren skieen, maar ze vonden het wel lastig dat ze de leraren niet konden verstaan.
Wij hadden de lessen niet gereserveerd. We konden alleen nog 's middags lessen boeken toen we daar aankwamen; de ochtenden zaten vol. Maar wij waren natuurlijk in een drukke periode; ik weet niet hoe druk het is als jullie gaan. Reserveren lijkt me toch wel handig. Verder is het een erg leuke locatie; ons appartement lag direct aan de piste en ook de winkel is op loopafstand. Echt superleuk. Sommige appartenten liggen wat verder weg en dan is het wel ver lopen met skischoenen aan.
Heel veel plezier; wij hebben het superleuk gehad!

wij zijn met 2 kinderen van 3 en 4 geweest. zij hebben samen priveles gehad en vonden de juf geweldig (ze was wel franstalig). er is wel 1 nederlands sprekende juf, maar dan moet je ruim van te voren boeken, en ook als je 's ochtends les wilt moet je dit vooraf boeken.

Plaats een reactie