Ervaringen skischool in Grossarl

Dit onderwerp gaat over de bestemming Skischaukel Dorfgastein Großarltal

Met een heerlijke skivakantie in het vooruitzicht met de krokus 2015 zijn we ons nu aan het orienteren op een goede skischool in Grossarl voor onze kinderen (5 en 7 met respectievelijk 1 en 3 x een week ‘ski ervaring’)
Nederlandse skileraar ( of Nederlands) sprekend is wel een vereiste.
Wie heeft er goede (of slechte) ervaringen?

Aequilater Nubila

Niemand hier die ooit een skischool bezocht heeft in Grossarl :-) ?

Aequilater Nubila

Uiteindelijk op advies van de app. verhuurster gekozen voor skischool Panorama in Grossarl. Eerste dag was rommelig. 2 kids (5 en 7) moesten op 2 verschillende plekken (oefenweide en bovenaan bij de gondel) op 2 verschillende tijden (0945 en 1130 uur) starten. Uiteindelijk bleek na dag 1 dat de jongste ook bovenaan kon starten. Qua tijden dat er met de kinderen gelunched werd was ook wat rommelig. Ook daar weer verschillende tijden en verschillende restaurants… Dus gezamenlijk eten was ook lastig. Positief was dat de kids het in de klasjes erg naar hun zin hebben gehad en dat ze goed hebben leren skieen en daar gaat het toch om :)

Aequilater Nubila

Hallo, wie heeft er nog recente ervaringen met de skischolen in Grossarl? Panorama spreekt met wat meer aan, maar de oefenpiste ligt volgens mij niet zo gunstig.

ja, en ik er heb hier wat over geschreven:

https://www.wintersport.nl/forum/topic/314068

De daar genoemde “rode” is Lackner, de “zwarte” is Panorama.

Plaats een reactie