BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Kitzbühel - Kirchberg

Accommodaties Kitzbühel - Kirchberg

In het skigebied van Kitzbühel - Kirchberg vind je zeer uiteenlopende accommodatie opties. De dorpen die deel uitmaken van het skigebied van Kitzbühel - Kirchberg hebben ieder hun eigen stijl en prijsniveau. In Kirchberg, Kitzbühel, Jochberg, Aurach, Aschau, Reith bei Kitzbühel en Hollersbach vind je een uitgebreid aanbod van hotels, appartementen, pensions en chalets. Er is dus in het skigebied van Kitzbühel - Kirchberg een ruime keuze aan accommodatie.

Verschillen tussen dorpen

Er is veel verschil in accommodatie tussen de verschillende dorpen in het skigebied van Kitzbühel - Kirchberg. Kitzbühel is het mondaine stadje dat een internationaal publiek trekt. Je vindt hier veel hotels in de hogere prijsklasse. Kitzbühel staat in behoorlijk contrast met Kirchberg. In het bij veel Nederlanders populaire Kirchberg vind je veel appartementen en pensions, maar er zijn de laatste jaren veel hotels gebouwd, zodat je hier ook een grote keuze hebt in accommodatie. De andere dorpen die deel uit maken van het skigebied van Kitzbühel - Kirchberg (Jochberg, Aurach, Aschau, Reith bei Kitzbühel en Hollersbach) zijn een stuk kleiner en hier is het aanbod van accommodatie minder groot dan in Kitzbühel en Kirchberg.

Prijsniveau

Het zal je niet verbazen dat het prijsniveau van accommodatie in Kitzbühel hoger is dan in Jochberg. Zo vind je in Kitzbühel alleen al maar liefst vier vijfsterren hotels. In Kirchberg vind je ook een goed aanbod van hotels, appartementen, pensions en chalets. Hier liggen de prijzen net even wat lager dan in Kitzbühel, uitzonderingen uiteraard daar gelaten. Wanneer je verblijft in een van de kleinere dorpen betaal je uiteraard weer net wat minder. Je hebt in veel gevallen wel direct toegang tot het skigebied van Kitzbühel - Kirchberg, maar je zit natuurlijk wat verder van de après-ski en de andere faciliteiten van deze twee populaire dorpen.

Accommodatie thema's