BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Lac Blanc

Reviews Lac Blanc

78% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.9 op basis van 3686 reviews.

 • Sterke punten: Geschikt voor beginners, goed eten op de piste, kindvriendelijk, laag prijsniveau en buitengewoon makkelijk bereikbaar.
 • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten, beperkte off-piste, weinig après-ski en matige variatie in pistes.

Wat vind jij van Lac Blanc?


Beoordelingen van gebruikers

 • Alpenfreund
  Alpenfreund 17 april 2017 · 20:13

  klein en fijn skigebied; we komen er regelmatig in verschillende groepen (familie, vrienden, collega's, beginners, gevorderden, experten), meestal "last minute" beslissingen omdat het maar een 2,5 uur rijden is. Bij goede sneeuw is het leuk voor 1 of 2 dagen met goed eten in Kaysersberg. Er zijn 2-3 leuke langere pistes en bovenin een aantal hele gemakkelijke voor absolute beginners. De 6 prs. stoeltjeslift onsluit de mooiste pistes in het gebied. Jammer genoeg valt er in de Vogezen minder en minder sneeuw (temperatuur stijging en de lage ligging 800-1200mtr), de laatste 8-10 jaar zijn het aantal skidagen van ons hier sterk afgenomen. Zeker aan te bevelen voor een weekendje.

  Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Anoniem
  Anoniem 27 februari 2008 · 15:23

  heel toegangelijk ski gebied goed bereikbaar vanuit nederland; mijn man en kinderen zijn er als er sneeuw ligt regelmatig te vinden en vinden het er heerlijk, eerlijk gezegt wonen wij er dan ook maar een half uurtje vandaan, als wij onze kinderen moeten laten kiezen dan kiezen ze volmondig voor lac blanc. Ik wilde deze positieve reactie plaatsen als tegenhanger voor de wel heel negatieve flauwe reaktie van een ander persoon. dit had weinig met het skigebied te maken!!

 • Lien Jansen
  Lien Jansen 12 december 2007 · 00:26

  Zeer negatief! 1 vd kinderen wordt ziek, de 1e dag van de week. Wij dachten een banale wagenziekte, wij betalen voor de 3 kinderen een skipas. 1 kind blijkt serieuze buikgriep te hebben: hele week in bed... Ecole de ski de France betaalt ons terug op vertoon v doktersbewijs, verhuurder van materiaal ook, man van skiliften v lac blanc is overbiddelijk: geen terugbetaling!! Schandalig: het kind heeft niet ? keer de lift kunnen gebruiken!

>