Reviews La Norma

84% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 8.1 op basis van 3722 beoordelingen.

Sterke punten: Uitstekend voor beginners, rustig, geen vlakke stukken, laag prijsniveau, goed eten op de piste en sneeuwzeker.
Zwakke punten: Weinig après-ski en niet geschikt voor tochten.

Wat vind jij van La Norma?

Reviews van gebruikers

Gast919
15 november 2019 · 12:07

Top voor gezinnen. Leuke restaurants. Mooie pistes. Goede skischool voor de kinderen. Prima appartementje ook. Relatief vriendelijk geprijsd.

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast391
24 februari 2019 · 18:29

Leuk skigebied, alle pistes komen in het dorp uit. Autovrij dorp en leuk centrum waar je diverse oud Franse spellen kunt doen. Pistes zijn breed en goed geprepareerd. Snelle liften dus geen wachtrijen (zelfs nu in de voorjaarsvakantie niet). Kortom een klein maar zeer aantrekkelijk (familie) gebied.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
van4st
29 december 2018 · 05:09

Bovenverwachting leuk gebiedje voor gezinnen met jonge kinderen. De ESF skischool is erg degelijk. Ze hebben oog voor de kinderen en zijn eerlijk over voortgang. Bovendien “spreken” de leraren / leraressen wat woordjes Nederlands. Skiles wordt aangeboden in halve dagen. Hierdoor kan je 2,5 uur lekker skiën boven op de berg met lekker brede, echt rode pistes. Dat zou je niet verwachten als je benden in het dorpje staat. Daarna met z’n allen de gondel in en ergens eten in één van de twee restaurantjes. Ook nu weer een grote verrassing: sfeervol, lekker, snel, efficiënt en normaal geprijsd. Naar het dal kan met rode (snel-terug-om-kindjes-op-te-halen-route) en prachtig lang, groen bospad. Dit is deaal voor de kindjes vanaf jaar of 4/5 om zelfstandig te doen. Of tussen de benen vanaf 3 jaar, schat ik zo in. Al met al aanrader!

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast561
23 augustus 2018 · 21:48

Leuk voor gezinnen!
Goede ski les.
Auto vrij
Gemoedelijk
Betaalbaar

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast196
7 maart 2017 · 12:16

La Norma is een familiebestemming bij uitstek. Leuk compact skigebied, voor een skistation(netje) is het er erg leuk en sfeervol. En gelukkig nooit te druk Oefenweide voor de deur, speeltuin voor de kinderen is een plus. Aparte sleepiste vonden de kinderen ook geweldig. Als je meer uitdaging zoekt dan is de Eskimo skipas aan te raden.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast482
5 oktober 2016 · 12:05

leuk, compact en autovrij dorpje.
Genoeg leuke restaurantjes in het dorp.
Accomodaties liggen dicht bij de piste.
Genoeg gevarieerde pistes om je een week te vermaken.
Vooral de rode pistes ‘norma I’ en ‘arlette’ zijn erg leuk.
De laatste jaren zijn toch redelijk wat liften vernieuwd.
Sneeuwzekerder dan het nabijgelegen Aussois doordat de pistes in La Norma veelal in de schaduw liggen.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Skye11 februari 2016 · 11:51

Ik lees hier over de “afgronden” bij het terug skiën naar het dorp. Het gaat hier over de St Anne, dit is een groene piste, het is een vrij breed pad en je hoeft natuurlijk niet langs de buitenkant (afgrond) te skiën. Wij komen al jaren in La Norma en zagen vorig jaar dat er netten geplaats zijn!

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Piefke
1 februari 2016 · 10:29

Wij zijn nu 2x met kerst in La Norma geweest met onze kinderen en vinden dit gebied ideaal om te beginnen met wintersport! Het eerste jaar (2014) vielen de omstandigheden tegen, met name voor de kids met alleen 2 kleine rondjes kunstsneeuw, dit jaar hadden ze er alles aan gedaan om de oefenweides in het dorp volledig in de sneeuw te hebben (2015) waardoor de kids bij de ESF skischool veel geleerd hebben! In de piou piou en de ourson hebben ze een aantal leraren die wat Nederlands spreken daarna is het toch engels of frans! Wijzelf hebben ook lessen gehad bij de ESF dit jaar en waren zeer goed van niveau vonden wij. Wij zullen de komende jaren hier dan ook terug naartoe gaan totdat de kids meer kilometers per dag kunnen/willen maken en je weer naar grotere gebieden gaat kijken, mocht je toch naar andere gebieden willen kun je een Eskimo pas nemen waardoor je ook 1 dag naar 4 andere gebieden kunt (dus alle 4 de gebieden 1 dag) en La Norma is dan je “thuis” waar je iedere dag kunt wintersporten! Ook heb je de mogelijkheid om 1 dag tegen gereduceerd tarief naar orelle/valthorens te gaan!
La Norma is een klein gebied met veelal oude liften en veel sleepliften, maar dat is dan ook weer in de prijs terug te vinden. Verder is het dorp autovrij en heb je er een leuk animatieteam met iedere dag andere activiteiten!

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast356
2 september 2015 · 14:41

Geweldig skigebied ondanks dat het geen honderden kilometers lang is. Voor iedere ski-liefhebber is hier wat te vinden: van prachtige (lange) zwarte pistes tot mooie uitgestrekte paden. In de 40 jaar dat wij al skiën hebben we vele gebieden bezocht. Grootste ergernis is de lange wachttijd bij de meeste liften in de meeste gebieden. Dit is in La Norma niet het geval. Daarnaast heeft het gebied hele fijne en goed betaalbare restaurants op de piste. Niet geheel onbelangrijk voor ons was de bereikbaarheid van La Norma: het ligt maar 6,5km van de peage en dus hoef je bij aankomst niet eerst nog 1,5 uur over een twee-baans bergweggetjes te rijden. Samengevat: echt een ideale vakantiebestemming.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
AidaPida
16 december 2014 · 17:26

2x geweest in La Norma een aantal jaar geleden: een keer in de lesvrije week van krokus en een keer in de week vlak na de Kerstvakantie. Met krokus een bruisende après-ski, na de kerstvakantie een vrij doodse après-ski (al het jong volk vertrok op de dag van onze aankomst). Maar de fun maak je natuurlijk zelf! Prima skigebied, zowel voor de beginner (heb hier leren skiën) als voor de iets gevorderde. Maar op een week heb je het hier wel gezien. Ik herinner me dat er een stevige bocht zat op een blauwe piste en heb daar eens iemand uit de bocht de afgrond in zien vliegen, hoofd eerst in de sneeuw tussen 2 bomen, gelukkig kwam ze er met de slappe lach vanaf. Voor de dalafdaling moet je ofwel met een ellenlange vlakke groene piste (met veel sukkelende snowboarders), ofwel een rode die donkerrood en ijzig begint, dan een lang stuk eerder groen (uitbollen) en dan weer een stukje rood. Heel bosrijk en zonne-arm gebied. Je kan met je skipas 1 dag naar Valfréjus met de shuttlebus, een heel mooi en open gebied met mooie blauwe pistes en heel veel zon. De reisorganisatie via Skiworld was top en heel goedkoop! (die bestemming doen ze jammer genoeg niet meer)

Met vriendenSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast632
6 november 2014 · 16:56

voor de vierde keer naar la norma wij zijn overal geweest skieen 40 jaar en voor een leuke week is dit gebied en dorp goed te doen maar verwacht geen apres ski dit moet je in je appartement doen maar voor de drie keer pj dat we gaan is dit een goed rustpunt in vergelijking met oosterrijk

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast814
30 juli 2014 · 11:50

Zeer geschikt skioord voor groot en klein en heel gezellig vanwegen het autovrije dorpscentrum. Kinderen kunnen zonder gevaar rennen, spelen, enz…

Het skioord is ideaal met weinig of geen wachttijden aan de liften.
La Norma is een aanrader!

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast180
5 februari 2014 · 15:33

De afgronden zijn er wel hoor. En ja, wij hebben er twee maal een kind in zien belanden. Gelukkig vormen de bomen een goed vangnet maar prettig is anders. Maar om dit nu levensbedreigend te noemen vind ik wel overdreven.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast945
14 november 2013 · 18:30

Wij komen al ruim 30 jaar naar La Norma, zowel 's winters als 's zomers. Het skigebied is heerlijk gevariëerd en inderdaad zelden of nooit wachttijden, vooral niet als je van 12 tot 2 gaat skiën want dan zitten de meeste mensen aan tafel. Het internationale karakter van de gasten is ook zeer prettig. Ook 's zomers is er van alles en nog wat te doen en de mooie omgeving nodigt uit tot sportieve trektochten of rustige wandelingen. Ook mountainbikers en wielertoeristen komen hier volop aan hun trekken. La Norma is dus een echte aanrader !

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast737
15 april 2013 · 14:13

Wij komen al een paar jaar in La Norma zijn er afgelopen maart 3 weken geweest en zelfs dan verveelt het niet. Dat je alleen naar het dorp terug kunt via een levensgevaarlijk pad klopt natuurlijk niet, het gaat hier over een breed tamelijk vlakke GROENE afdaling, heb daar echt nog nooit iemand de “afgrond” in zien skién. Maar als dit allemaal te eng en of gevaarlijk voor je is kan je natuurlijk gewoon met de lift! De mensen zijn hier onfrans aardig en vriendelijk, als je zoekt naar een plek met een bruisende apre ski of avondleven moet je hier echt niet zijn, als je heerlijk op rustige pistes wilt skien is dit een heerlijke plek.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast607
16 december 2012 · 22:35

In de krokusvakantie 2012 zijn wij met het gezin naar La Norma geweest. Leuk dorpje en ook goed appartement. Bovenin zijn mooie pistes. Maar: je moet altijd met een lange blauwe “piste” (=pad) weer terug naar beneden. Het pad loopt langs stijle afgronden waar regelmatig skiers over het randje piepen en een flink aantal meters naar beneden storten. Ergens kom je heus wel een boom tegen hoor… maar met kleine kids vonden wij dit super gevaarlijk. Van de piste-redders hoorden we dat ze daar ook overuren draaien omdat er zoveel mensen naar beneden schieten. En de zijkant van het pad langs de gevaarlijke ravijn-stukken afzetten, dat koste teveel geld. We hebben geklaagd bij de ski-school, ja ze wisten er wel van maar je moet vooral rechtuit over het pad en in de ploeg skieen… Vertel dat dus ook even tegen je kinderen die voor het eerst gaan skien, dat ze niet het ravijn in moeten skien omdat het gebied het pad niet wil afzetten met “vangnetten”, dan komt het vast helemaal goed…
Ondanks de mooie pistes bovenin en de aardige skileraren en de leuke ski-les voor de kinderen gaan wij hier ZEKER NIET meer naar toe!!! Ik kwam dit commentaar ook niet eerder tegen, hoewel de skischool EN vooral de ski-motor-redders hier heel veel vanaf weten!

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Mike
25 maart 2012 · 11:28

Skieën in een dorp als La Norma doe je puur voor de prijs-Kwaliteit verhouding. Wij hebben dit gedaan van Zaterdag 17 maart 2012 tot 24 maart 2012. Buiten het hoogseizoen dus.

La Norma is een klein dorpje aan een skipiste van 65 kilometer wat voor zowel beginners als gevorderden een leuk skigebied kan zijn tenzij je lange skitochten wil maken. Dat is hier inderdaad niet mogelijk. Het is echter wel mogelijk van de top op 2750 meter helemaal naar beneden naar het dorp te skieën waar een snelheidsduivel als ik toch een half uur mee bezig is. Toegegeven, na een week ken je de pistes, maar dan is er ook de mogelijkheid je pas te laten upgraden voor € 20,= Aussois + La Norma + Valfrejus + Val Cenise Vanoise = 300 km pistes. Hier moet je dan wel met de auto of bus naartoe.

Maar ja, goedkoper skiën dan in dit skiegebied is bijna niet mogelijk en is blijkbaar ook de reden waarom veel mensen hier naartoe gaan. 's-avonds kan je hier echt een kanon afschieten en is er echt niets te doen. Lege restaurants en kroegen.

Donderdag was er dan nog een feest in Babbalous dus kijken of dit toch wat was. Ik heb me echt kapot geërgerd aan het personeel aldaar. Wat een vreselijke ongeïnteresseerde mensen. Zonde want op zich hadden ze 40 man binnen die zin hadden om te feesten. De naam van de dj? Mr. Computer waar af en toe door de zeer ongeïnteresseerde manager wat nummertjes geprogrammeerd werden waarna hij direct weer naar buiten ging om nog maar een sigaretje te roken. Ook de bardame stond meer buiten dan binnen en moesten de mensen maar aan de bar wachten totdat de manager of de bardame naar binnen kwam. Echt een complete aanfluiting en een totaal gemiste kans om in een rustige week toch een feestje te kunnen maken.

voor de rest niets dan lof voor de mensen hier in La Norma. Vriendelijke mensen en goede bediening in de restaurants en prima eten. Prijzen in de Grizzly bar in het laagste bergrestaurant vallen ontzettend mee en het is er schoon en netjes in tegenstelling tot de andere. Vieze stinkende wc’s wat ons gelijk niet uitnodigde de verlepte slaatjes te eten die uitgestald stonden.

Kort samengevat, een prima skigebied wat zeker voor herhaling vatbaar is als je nog even een of twee weekjes wil skiën voor een niet al te hoge prijs.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Mark
8 januari 2012 · 11:11

Superleuk gebied. Kleinschalig, betaalbaar, goed onderhouden, vriendelijke mensen, rustig(zelfs in de kerstvakantie) en veelzijdig(huskytochten, wandeltochten, sneeuwballengevecht, sneeuwpoppenwedstrd, sleebaan, etc)

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Annemarie
28 februari 2011 · 22:13

La Norma is een leuk knus dorpje met aardige nmensen en uitstekende pistes voor de gemiddelde skier of, zoals wij, voor een gezin met jonge kinderen. Wij waren hier in de krokusvakantie in februari 2010. Het was rustig bij de liften en vrij rustig op de pistes. Aan het eind van de dag werden de dalafdalingen druk, maar dat was dan ook het enige minpuntje. Het is een prima gebied voor een week. Jammer dat we er al geweest zijn. Het gebied lijkt me niet geschikt voor enkel gevorderde skiers en is ook minder geschikt voor snow boarders.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Jazzpr (32) en M'Loezzie (28)
11 januari 2011 · 08:12

De 1e week van januari geweest, wat -met als enig doel: functioneel te leren skiën- een succes was. Maar als ervaren snowboarders kunnen we ook zeggen dat het gebied verder niets noemenswaardigs te bieden heeft.

Het merendeel wat ze daar een ‘piste’ noemen is een smal pad wat zigzaggend de berg afgaat. De sneeuwkwaliteit was ernstig slecht, wat niet alleen te danken was aan de weinige sneeuwval. De sneeuwkanonnen worden niet optimaal benut, waardoor er her-en-der een grote berg ‘sneeuw’ ligt en verder is de boel ijzig en komen de kiezels er doorheen.

In het dorp zelf is geen vermaak te vinden, na de laatste lift is het uitgestorven. Her en der loopt er een verdwaalde ziel, opzoek naar vermaak. Een enkele keer is er voor kinderen een minimalistisch evenement, maar als niet-deelnemer sta je dan letterlijk en figuurlijk in de kou! Geen natje of droogje te vinden, dus je moet de bar in, waar het volgende minpunt klaarstaat: het personeel is zo ongemotiveerd en traag, dat je makkelijk een kwartier wacht tot je bestelling is opgenomen, om vervolgens nog zeker 5 minuten te mogen wachten op de levering ervan. En dat is wanneer de bar leeg is!

Voor 2 uur privéles voor 2 volwassenen betaalden we €72,-. Niet duur, vooral als je ziet hoeveel we ervan geleerd hebben. Er zijn mooie stukjes oefenpiste en de instructeur (Marc) was relaxt en vaardig. Dat is waarvoor we voor La Norma hebben gekozen, dus een absoluut succes wat dat betreft.

Het gebied is duidelijk voor de familie die liever niets buiten de deur doet. Apres-ski is er niet te vinden en het vermaak is minimaal en gericht op de kleinsten. Voor ons nooit meer zo’n soort dorp, te saai voor levensgenieters met een kloppend hart!

Met partnerSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Bruno
19 november 2010 · 13:43

Vorig jaar weekje naar La Norma geweest met een divers groepje. Dus beginners en gevorderden door elkaar.
Ik heb de skipas genomen voor de drie gebieden (La Norma, Valfrejus en Aussois) en bovendien nog een dagje Valthorens meegepikt en me dus zeker niet verveeld.
Voor de beginners is La Norma ruim genoeg, maar er waren niet heel veel gemakkelijke brede pistes voor hen. (Franse boulevards)

6 tot 10 jaar ervaring
Johan
24 september 2010 · 15:46

Kom hier al vanaf het begin (zoon 40 jaar) en ik verveel me nog steeds niet. ik kan mij inmiddels rekenen tot de zeer gevorderde skier. en la-norma bied nog steeds nieuwe dingen. Ontzettend veel offpiste mogelijkheden en elk jaar ontdek ik nieuwe dingen. geweldig ski-gebied!

31 januari 2010 · 15:33

Met 2 gezinnen met kleine kinderen de kerst en oud en nieuw doorgebracht in La Norma. Ski-les in klas en prive-lessen genomen. Allemaal goed geregeld, mooie goed onderhouden pistes en weinig wachtrijen bij de liften. Prijs Kwaliteit goed. Gehuurd materiaal en service van Ski-set ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar

26 december 2009 · 13:06

Wij(gezin met dochter van toen 9) zijn in jan.2009 naar La Norma geweest. Ook wij waren al verschillende keren in Frankrijk geweest en ik heb nog nooit zulke aardige en behulpzame Franse mensen meegemaakt als daar. Hadden een leuk app. op begane grond zo vanaf het balkon de piste op. Geen wachtijden voor de liften. Mijn dochter en ik hebben daar snowboardles gehad onder het motto niks moet alles mag het is vakantie. Dit had ik echt nog nooit eerder meegemaakt. Ze spreken geen woord over de grens maar met handen en voeten kom je een heel eind. Supermarktje in het dorp. Duur ach niet echt veel mee dan in NL. Anders even naar Modane( km of 5)Lekkere bakker en voldoende gelegenheid om uit eten te gaan.
Wij waren er in week 1 heel veel zon maar niet daar en dat heeft ons doen besluiten daar deze keer (week 2 jan.2010) niet meer naar La Norma te gaan. Die zon op je gezicht als je een afdaling maakt hebben we daar gemist. Maar kwa service vriendelijkheid en kwaliteit piste’s en sneeuwkwaliteit moet de aankomende vakantie het nog maar zien te winnen van de vorig in La Norma.

22 februari 2009 · 23:06

We zijn net voor de 3e keer weer thuis gekomen van een weekje La Norma. Weer geweldige week gehad. Onze kids ( 17/15/12 ) hebben het daar echt fantastisch. Ze zitten op les, en zeker snowboarden is leuk in de snowparken.Kon geen nederlandse leraar vinden, maar engels een beetje en anders handen en voetenwerk.Ik vind iedereen erg aardig, maar raad de fransen wel aan een cursus engels te volgen. De meeste spreken echt alleen maar frans. Maar we komen er wel uit, in de restaurants is het goed eten en veel diversiteit. Raad wel aan om van te voren te bespreken. De jongeren kunnen echt gezellig uitgaan. Het dorp is erg knus, je kan niet verdwalen of iemand kwijtraken. De zon schijnt er ong. vanaf 11/12 uur en is er volop terras te vinden. Dit jaar veel zon gehad maar ook erg koud, maar daar kan je je voor aankleden.Er wordt vanalles geregeld wat betreft annimatie, voor ieder wat wils, vooral de kleinere kids.
Volgend jaar zeker terug, maar wel eerst even sparen. Het is geen duur dorp maar zo’n weekje kost genoeg.

16 februari 2009 · 23:30

net terug uit la norma
weekje weggeweest en hebben het super naar onze zin gehad.
Gebied is niet zo groot maar voor nog niet zo ervaren skiers als wijzelf vinden wij het een zeer goed gebied voor de beginnende skier.
Ook gevorderden komen er aan hun trekken maar zullen het na een weekje wel gezien hebben.
Zeker een aanrader voor wie met kinderen gaat of voor de beginnende skiers.
voor de rest zeer vriendelijke mensen en lekker eten.
wij zijn met skiworld geweest in een all inclusive formulle en alles was dik in orde.
volgend jaar gaan wij zeker terug

23 januari 2009 · 16:53

Ski gebied is klein vergeleken met de grote Franse gebieden die we de laatste jaren hebben bezocht. Overigens is er een afdaling mogelijk van ruim 2700 rechtstreeks naar het dorp. De 7 dagen pas geeft recht op 2 andere skigbieden. Wij hebben twee dagen heerlijk geskied in Aussois. Daar liggen de pistes in de zon en lijkt het in het klein op de mooie gebieden van Les Trois Vallee.
We zijn van 10 t/m 17 januari 2009 in La Norma geweest en hebben alleen maar blauwe luchten gezien. Sneeuw was prima. Vanuit het dorp gezien is de linkerzijde van het skigebied koud. De liften zijn traag en aan vernieuwing toe.

12 januari 2009 · 19:08

Wij zijn net 2 dagen terug van een week vakantie in La Norma. Is ons erg goed bevallen.
Ligging app. t.o.v de piste was perfect. Alles op loop afstand een kinderlift voor de deur. Ook de gondel lag maar ongeveer 100m van ons. App.
Zelf 4 dagen zon gehad. Ok niet in het hele dorp maar je kan er elke dag dat hij schijnt ook even in gaan zitten. De skimogelijkheden waren prima. Sommige mensen vind het een klein gebied maar zelfs een zeer ervaren skier hoeft zich niet te vervelen. Wij spreken uit ervaring. De mensen in de app. in de winkels en in Maison de La Norma zijn super aardig en behulpzaam.
De prijzen in de winkels zijn nagenoeg gelijk aan die in NL. En in de restaurants liggen de prijzen ook op NL. niveau. Voor een kopje koffie betaal je ¤ 1.50. Restaurants zijn er in verschillende prijsklassen. Je kan het dus zelf zo duur maken als je wil.
De skischool met zijn leraren waren toppie. Onder het motto alles mag en niks moet vinden ze het erg belangrijk dat wat je doet je dat met plezier doet wat het is vakantie! Dat klonk als muziek ik heb dat ook al eens anders ervaren.
De piste’s zijn best pittig voor beginners. Een paar groene waar je met de stoeltjeslift of gondel naar toe moet. Op de Norma II veel mogelijkheden tot offpiste skien. Mag eigenlijk niet maar word wel veel gedaan. Piste’s zijn prima geprepareerd. Veel sneeuwkanonen zorgen voor supersneeuw.
Wij hebben ons in iedergeval prima vermaakt en gaan beslist nog eens terug.

3 maart 2008 · 23:33

Hallo, wij komen net terug van La norma, gezin met pubers! Wij hebben t enorm naar onze zin gehad, incl.de kinderen. De mensen zijn heel aardig en de terrasjes en restaurants zijn echt allemaal aan te bevelen, de bediening is goed. Dacht weinig zon te krijgen, maar volop zon!Ook op de 2 restaurantjes op de berg. De kinderen hebben op les gezeten en is ook prima verlopen. Alleen jammer dat er de laatste dag geen soort wedstrijdje was. Wat de prijsverhouding betreft met bv. oostenrijk; het is zeker niet duurder!
Kortom een vakantie om zeker te herhalen!!!

Ewoud
6 december 2007 · 22:25

Wij komen hier nu een aantal jaren en het is hier perfect met kinderen. Daarnaast is het 10 minuten rijden naar Orelle waar je met de kabelbaan in het gebied van Val Thorens terecht komt. Dus schitterend relaxen in La Norma tussen de bomen vlak aan de pistes en vele skikilometers in de nabijheid.