BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Mammoth Mountain

Reviews Mammoth Mountain

70% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.3 op basis van 3681 reviews.

 • Sterke punten: Geschikt voor beginners, geschikt voor gevorderden, voldoende off-piste, geen vlakke stukken, kindvriendelijk, gezellige après-ski, sneeuwzeker en goede variatie in pistes.
 • Zwakke punten: Matig bereikbaar

Wat vind jij van Mammoth Mountain?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast053
  Gast053 12 februari 2019 · 02:56

  Behoorlijk afgelegen skiegebied maar absoluut de moeite waard. Verwacht geen pittoresk Zwitsers of Oostenrijks dorp maar een typisch Amerikaans ski stadje. Nauwelijks hotels te vinden maar vol met vakantiehuisjes. Maar een paar huizen zijn ski-in ski-uit zoals de Mammoth Chalets. De resort gebouwen zijn een beetje gedateerd en hebben geen gezellige uitstraling, de liften zijn goed maar niet luxe. De aanduidingen voor de pistes kunnen wat beter en de telefoon app heeft aardig wat bugs.

  Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • dokteruk
  dokteruk 2 mei 2018 · 16:43

  Echt wel de moeite waard om Mammoth Mountain aan te doen als je in de buurt bent. Ik zou er niet speciaal naar toe vliegen, maar als je toch in Califorina bent is het zeker te overwegen. Zelf ben ik hier 2 maal geweest (1989 en 2009). Het is totaal een andere ervaring in vergelijking tot Europa. Gaan skieen nadat je een behoorlijke afstand in je pick-up truck hebt afgelegd. Skies uit de truck en knallen! Dit samen met andere skiers die geen moeite hebben hun cowboyhoed op te houden. In de weekeinden was het vrij druk, daarentegen door de week uitgesproken rustig. Het is een vrij grillig gebied met betrekking tot weersomstandigheden. Binnen een week kan alles! Van heel koud tot uitgesproken warm. De sneeuw kan binnen een week varieren van poedersneeuw, naar ijzig hard, naar slush (die twee keer dat ik er was). De liften waren toen wat verouderd en in de jaren 80 GEVAARLIJK! Ik kan me herinneren dat er bij de stoeltjes lift er geen beugels waren. Je kon er gewoon uitstappen! Dit was wel verholpen de tweede keer dat ik het gebied aandeed. Ik ga er wel vanuit dat inmiddels er veel meer vernieuwd is.

  Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • roman bussem
  roman bussem 27 september 2006 · 09:58

  Wij zijn hier in 2003 met mijn schoonfamilie wezen skieen. om precies te zijn in june lake een onderdeel van mammoth maar een half uur rijden er vandaan. een heerlijk en een prachtig en rustig skigebied. een nadeel waren dat de liften niet de beste waren. maar dat heeft ook zijn charmes

>