Reviews Oberammergau

100% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 8 op basis van 3 beoordelingen.

Wat vind jij van Oberammergau?

Reviews van gebruikers

ViolaB11 februari 2016 · 20:45

Klein maar fijn gebiedje, heel gezellig ook. Maar alles behalve sneeuwzeker. We zijn een keer met Oud&Nieuw geweest en dit jaar met carnaval, en beide vakanties hebben we vooral gewandeld. Bij föhn is de meeste sneeuw hier snel weg en bij een flink pak sneeuw in de Alpen hoeft het hier nog niet per se te blijven liggen. Toch valt het ons op hoe goed ze met datgene wat er gevallen is nog best lang een paar mooie kleine pistes in stand kunnen houden, ook als alles eromheen allang weer groen is.
Als je de gok waagt en hier lang van tevoren boekt, kan je dus pech hebben of juist niet. Maar er is genoeg te doen los van het skiën in de omgeving.

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast961
1 februari 2014 · 09:32

Heel leuk en mooi dorp. Lekker eten en minder druk als Garmisch-Partenkirchen. Zeer geschikt voor beginners (onze zoon is 7). Veel goedkoper als de dure skiegebieden in Zwitserland en Oostenrijk.

Met familieSkiër1 tot 4 jaar ervaring
6 januari 2009 · 22:06

Heel sfeervol dorp met leuk skigebied. Overzichtelijk en prima voor beginners en gemiddelde skieers. Voor gevorderden wat minder, maar die kunnen terecht in het nabijgelegen Garmisch Partenkirchen.
Heerlijk eten.

29 november 2008 · 13:39

Heel leuke, vriendelijke omgeving, en vooral voor beginnende skieers zeer geschikt.
Voor gevorderden is het "grote" Garmisch Partenkirchen en Mittenwald een absolute aanrader, en dicht in de buurt.
Geheel, erg goed betaalbaar, vriendelijk, en erg veel lekker eten en drinken, een must…