[gezocht] Naam restaurant in Portes du soleil

Dit onderwerp gaat over de bestemming Portes du Soleil

hallo allemaal,

Wij vertrekken midden januari richting PDS. Nu schijnt er een restaurant te zijn waar je alleen kan komen via sneeuwscooter van de eigenaar, je word opgehaald en weer terug gebracht.
Heeft iemand een idee hoe dit restaurant heet en waar het ligt?
dank alvast

groetjes Thijs

*bericht bewerkt door moderator op 03 dec 2014 21:11: Verhuisd naar juiste subforum + titel verbeterd

"respect the mountains"

Via de zoekfunctie op de website; https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/3197/Live-video-Fa… of deze link; https://www.wintersport.nl/skigebieden/portesdusoleil/forum/…

Weet niet of je deze bedoelde? Anders even aan @Alke vragen, die kent alle restaurants (en eigenaren) uit zijn hoofd.

''Powder to the people''

Het restaurant uit het filmpje is lapisa. https://www.wintersport.nl/dorpen/champery/locatie/lapisa…

Hier kan je vaak gewoon op de ski’s komen, en kan je ook op de ski’s weer door. Dan kom je onderaan de grand paradis uit in Chapery. Ik ben er zelf nooit geweest, maar ik kan me voorstellen dat als de condities slecht zijn ze je per sneeuwscooter terug brengen. Grand Paradis is trouwens een mooie afdaling met prachtig uitzicht. zorg wel dat je materiaal goed in de wax staat, anders worden het stukken lopen.

je kan er idd op de ski komen, is de afdaling die begint bij de dubbele sleep onderaan de muur aan de zwitserse kant. Het is dan +/- 400m skiën en dan ben je er. je kan daarna doorskiën naar de Grand paradis en dan de lift weer omhoog. Dat is dan een piste waar je moet doorglijden en zeker voor snowboarders niet leuk is. omgeving is wel prachtig.

Als je in Lapisa wat eet, dan willen ze je wel terugbrengen naar de piste met de sneeuwscooter. even vragen als je gaat zitten voor wat te eten. Croute bouep is een aanbeveler!!

Life is fun, so enjoy it

@MartinTraas. Dit is de eerste keer dat ik de afdaling naar Grand Paradis als mooi betitelt hoor. Het is nogal een saai lang pad naar beneden. Alleen het begin van de afdaling is wel aardig. Uitzicht is wel mooi, maar dat geldt voor bijna de hele PdS :)

@WillemJona klopt ik zie dat ik het wat onhandig geformuleerd heb. Het uitzicht maakt de afdaling mooi. Voor het ski plezier hoef je het niet te doen.

Plaats een reactie