Reviews Savognin

87% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 6.7 op basis van 3692 beoordelingen.

Sterke punten: Geschikt voor beginners en kindvriendelijk.
Zwakke punten: Weinig après-ski en niet geschikt voor tochten.

Wat vind jij van Savognin?

Reviews van gebruikers

Gast141
4 juni 2015 · 12:44

Dit jaar voor de 4 keer hier heen gegaan. Super skigebied voor kinderen maar ook voor gevorderden skiër. Fijne skischool met echt aandacht voor de kinderen. Mooie brede pistes en goed geprepareerd.

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast238
28 februari 2015 · 19:41

Het skigebied is mooi gelegen. Jammer dat er relatief veel sleepliften zijn. Ook de klantvriendelijkheid is bedenkelijk. Bij de liften staan mannetjes die graag autoritair over willen komen. Maar het dieptepunt hebben we bij Tgesa Misteila Oehler meegemaakt. Trap niet in deze eigenaresse. Zonder aankondiging moesten we 210 chfr extra betalen. Veel geschreeuw en snauwen. En daar betaal je 2300 euro voor. Hoezo de klant is koning?

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast160
25 oktober 2014 · 09:59

Wij hebben het hier (gezin met kids van 6 en 3) perfect gehad. De skischool regelt het goed voor de kids, mooie voorzieningen, prima lessen, lieve juffen en leuke extra activiteiten zoals een BBQ.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast191
29 september 2014 · 15:02

mooi skigebied, veel mogelijkheden, alleen de eerste lift is het vaak wat druk, leuke berghutjes, gemoedelijke sfeer, en niemand skiet offpiste dus altijd wel poeder te vinden

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast756
5 januari 2014 · 11:28

fijn familie skigebied, veilig voor kinderen omdat een aantal ontmoetingspunten (zoals Tgignas) makkelijk te vinden zijn, je komt elkaar altijd weer tegen.
Nieuw: Gondel van Tgignas naar Somtagns

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
20 februari 2009 · 09:35

Hele mooie skigebied, goed poedersneeuw, zeer brede pistes, er zijn maar 3 stoelliften en 7 sleepliften. Maar de stoelliften nemen je wel van dal naar top (1200m tot 2700m) in een mum van tijd. Waar je een afdaling van wel 10 Km te wachten staat. Ook hebben de stoeltjesliften een kapje tegen de sneeuw, wat heel fijn is als het sneeuwt. Mooie nacht ski, van 19 uur tot 22 uur. afdalingen zijn er altijd wel een rooie en ernaast een blauwe, dus voor wie iets moeilijke wil kan op de rooie en de beginners op de blauwe. Savognin is ook verkozen tot Familie Skigebied van Zwitserland

29 december 2008 · 13:15

Fijn skigebied, zeer brede pistes. T/m 25 december heel rustig op de piste en bij de liften. Wel veel snowboarders. Als de plaatselijke bevolking vakantie krijgt, miv 26/12, dan wordt het drukker en zijn er meer lesgroepen op de piste. Jammer dat er maar 3 stoeltjesliften zijn. Deze volgen wel na elkaar tot aan de top waardoor je een lange afdaling tot aan beneden kunt maken. De sleepliften bevinden zich hoofdzakelijk aan de andere kant van de berg en zijn lang en behoorlijk steil. Dit is tevens de koude kant van de berg. Meer stoeltjesliften zou het gebied kunnen verbeteren.

20 maart 2007 · 12:18

Middelgroot skigebied 80 km, met brede pistes. Met prima off-piste mogelijkheden. Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen hier al skiles krijgen. Prijs/kwaliteitverhouding is goed. Wachttijden kent men hier niet.