BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Sölden - Ötztal Arena

Chalets Sölden - Ötztal Arena

Je hebt in Sölden de keuze uit veel chalets. In dit grootste dorp van het skigebied Sölden - Ötztal Arena heb je meer dan genoeg keuze uit accommodatie en dus ook een behoorlijk aanbod van chalets. Deze chalets zijn over het algemeen snel verhuurd, zeker in het hoogseizoen, in dit bruisende dorp met z’n vele après-ski en sneeuwzekere skigebied.

Verschillen tussen de dorpen

In Sölden vind je het meeste aanbod van chalets. Kijk altijd wel even hoever het chalet van de lift afligt, want in sommige gevallen is het ver lopen naar een van de twee liften die je naar het skigebied brengen. In dorpen Vent en Längenfeld vind je ook een prima aanbod aan chalets, uiteraard niet zoveel als het aantal chalets in Sölden. In het hoteldorp Hochsölden zijn geen pensions te vinden.

Prijsniveau

Het prijsniveau van chalets in het skigebied van Sölden - Ötztal Arena is niet veel hoger dan in andere populaire Oostenrijkse skigebieden. Zoek je een chalet in Sölden dan betaal je uiteraard wel meer dan dat je voor een chalet in Vent of Längenfeld zou betalen.

Accommodatie thema's