Verjaardag vieren in Solden

Dit onderwerp gaat over de bestemming Sölden

Hoi allemaal,

Mijn vriend is tijdens onze wintersport in Solden jarig (5 feb), en ik vroeg me af of hiervoor iets leuks te verzinnen is. We zijn zelf nog nooit in Solden geweest, dus ik heb geen idee waar ik iets kan regelen als verrassing.

Voorbeeld: in Flachau kun je als je jarig bent uiteten in de Musistadl, dan krijgt je hele groep een 3 of 4 gangen diner voor 14 euro, er komt die avond speciaal een live band, je krijgt een groepsfoto mee in leuke lijst, speciaal dessert etc. en je mag zoveel mensen meenemen als je wilt. Wij hebben zo vorig jaar een geweldige feestavond gehad!

Ik vroeg me dus af of er zoiets ook bestaat in Solden… Of iets anders leuks!

Tevens kan ik niet echt vinden of er ergens een natuur-rodelbaan te vinden is in Solden, dus hierover zijn tips ook welkom :-)

Alvast bedankt!

dag Josje,
als je hierop reactie krijgt laat het maar weten; wij zitten in de paasvakantie ook in solden met een jarige :-).
Nu, bij ons is zijn het 2 gezinnen met kinderen dus is misschien iets moeilijker…
( jarige is wel een volwassene)

In Sölden heb je de rodelhütte waar je vriend zich wel kostelijk kan amuseren, en verder heb je in het centrum van Sölden ook nog wel enkele gelijkaardige zaken.

hoi, josje.

hier kun je rodelparty houden in solden. http://www.gaislachalm.com/index.php?id=29

of anders hier rodelen met barbeque.
http://www.almhuette.net/hotel-soelden-oetztal/winter-ferien…

@josje88.

of anders hier rodelen met barbeque.
http://www.almhuette.net/hotel-soelden-oetztal/winter-ferien…

butje op 6 jan 2015 10:00

Vooral deze vond ik erg leuk om te doen, want deze gaat voornamelijk door het bos op een eigen rodelpiste. De andere gaat deels over de pistes op de Gasilachalm (van wat ik me kon herinneren tenminste).

Ik ben nu diverse malen in Sölden geweest en vond de eerste wel aardig (want rodelen is altijd leuk!), maar vooral de Almhütte erg leuk! Je wordt met een taxi in het dorp naar het beginpunt gereden. Dit gaat deels over de rodelbaan, welke gewoon een afgesloten en ondergesneeuwde weg is. Eenmaal boven wordt je in de hütte welkom geheten met muziek, een bandje (en blijkbaar dus ook een bbq, maar dat kon ik me niet meer zo goed herinneren ;-)) en veel feest! Erg leuk dus met een jarige!

Na verloop van tijd wordt het startsein gegeven en kan je vertrekken wanneer je wilt.

If you snooze, you loose!

Wat een leuke tips, bedankt! Meer ideeën zijn natuurlijk altijd nog welkom! Voorpret is bijna net zo leuk…

Plaats een reactie