BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Sölden - Ötztal Arena

Hotels Sölden - Ötztal Arena

In het skigebied Sölden - Ötztal Arena vind je een ruim aanbod van hotels in alle prijsklasses. In Sölden liggen de meeste hotels. In het langgerekte dorp vind je een goede mix tussen tweesterren, driesterren en viersterren hotels. Vanuit Sölden gaan er twee liften omhoog (richting de Giggijoch en de Gaislachkogl) en het kan dus zijn dat je een stukje moet lopen om bij de lift te komen. In Hochsölden vind je alleen maar hotels, terwijl Vent en Längenfeld wat verder van het skigebied afliggen.

Verschillen tussen de dorpen

In Sölden vind je veel verschillende soorten hotels en een bruisende apres-ski. Je zit hier dichtbij de liften. Het dorp is wel langgerekt en er rijdt toch nog best wel wat verkeer door de hoofdstraat. Een hotel in Sölden staat garant voor veel gemak. Wil je als eerste op de piste staan ‘s ochtends en interesseert het je verder niet wat er ‘s avonds gebeurt, dan is Hochsölden de juiste keuze. Dit hoteldorp is ‘s avonds uitgestorven. Liefhebbers van wellness kunnen terecht in een hotel in Längenfeld, waar ze dichtbij de Aquadome kunnen verblijven. Net zoals in Längenfeld liggen de hotels in Vent wat verder van de liften van Sölden - Ötztal Arena. Je zal hier dus in de auto of de bus moeten stappen om bij het skigebied van Sölden - Ötztal Arena te komen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de hotels in Sölden is gemiddeld te noemen. Zeker in het hoogseizoen liggen de prijzen hoger en zijn de hotels in dit populaire skigebied altijd snel volgeboekt. De hotels in Hochsölden hebben allemaal vier sterren en zijn dus net even wat duurder dan gemiddeld. De hotels in Vent en Längenfeld liggen wat verder van het skigebied van Sölden - Ötztal Arena en zijn wat goedkoper dan de hotels in Sölden of Hochsölden.

Accommodatie thema's