BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Pensions Sölden - Ötztal Arena

Pensions Sölden - Ötztal Arena

Sölden is een dorp waar je zeer veel accommodatie vindt, en er zijn in Sölden dan ook veel verschillende pensions beschikbaar. Ook in de andere dorpen die deel uitmaken van het skigebied Sölden - Ötztal Arena vind je aardig wat pensions. Alleen in het hoger op de berg geleden Hochsölden zijn geen pensions te vinden. In dit hoteldorp staan, je raadt het al, alleen maar hotels.

Verschillen tussen de dorpen

Sölden kent een zeer groot aanbod van pensions. In dit zeer populaire dorp met z’n bruisende apres-ski en sneeuwzekere skigebied zijn veel pensions te vinden. Let bij het boeken van een pension in Sölden goed op hoe ver het pension van de lift verwijderd is. Sölden is een langgerekt dorp en soms moet je een stukje lopen naar de liften. Boek je een pension in de dorpen Vent of Längenfeld dan kan je in ieder geval niet lopen naar de liften, maar moet je in de auto of de bus stappen. Je zit dan wel weer dichtbij het Aquadome, het grote wellness complex in Längenfeld.

Prijsniveau

In Sölden betaal je van de pensions die in het skigebied van Sölden - Ötztal Arena liggen uiteraard het meest voor een verblijf. Voor een pension in Vent en Längenfeld betaal je minder dan voor een pension in Sölden. Aan de andere kant is dit dal ook zeker niet het duurste van Oostenrijk.

Accommodatie thema's