Romantiek

Dit onderwerp gaat over de bestemming Spindleruv Mlyn

Een vraag voor de ervaren spindlerruv kenners.
Wintersport 2015 wordt het de eerste keer dat mijn vriendin en ik een week naar spindlerruv gaan. Buiten het skiën, eten/drinken etc ben ik opzoek naar informatie over romatische dag besteding.
Ik wil namelijk mijn vriendin ten huwlijk vragen tijdens een romantische wandeling of met een mooi uitzicht oid.
Met enige voorbereiding voor wat komen gaat ben ik dan ook wel gebaat.
Ik heb iets gelezen over een arreslee, maar kan er weinig over vinden.
Een romatisch diner op de berg en teruglopen oid lijkt me ook wat. Zijn er bepaalde hot spots die interessant zijn? Bepaalde restaurants die geschikt zijn oid.
We zitten btw in het centrum bij de rivier. (weet niet of het uitmaakt).

Ik ben erg benieuwd of er hier mensen met interessante info zijn.

Ik ben persoonlijk niet bekend met het gebied @BSM2

Wat ik zou proberen is een mailtje te sturen naar info@spindl.info van deze website:

http://www.spindleruv-mlyn.com/nl/

Als je in de mail o.a. aangeeft dat je iets over een arreslee hebt gelezen, dan kunnen ze je hier vast verder helpen en zij kunnen je ook vast wat meerdere ideeën en info verstrekken. Vergeet vooral niet te melden dat het voor een huwelijksaanzoek is. Als je dan door een vrouw geholpen wordt, dan zal zij vast goede tips kunnen geven, want mij is wel eens verteld dat vrouwen hun bruiloft al van jongs af aan plannen haha.

Succes met de voorbereidingen :D

Je zou ook contact kunnen opnemen met het plaatselijke outdoor bedrijf (die ook een skischool beheren) Yellow Point.
http://www.yellow-point.cz/en
Zij kunnen vast iets leuks voor je samenstellen.
Bijvoorbeeld een sledehondentocht:
http://www.yellow-point.cz/en/sports-activities/activities-i…

Daarnaast kun je als je een dagje uittrekt naar het naastgelegen dal rijden en vanuit Pec Pod de kabelbaan nemen naar de Snezka. Dan kun je haar ten huwelijk vragen op het hoogste punt van Tsjechie.

Veel plezier in ieder geval.

Don`t eat yellow snow

als je na Snezka wil moet je wel rekening houden met het weer, want laatste stuk moet je lopen naar boven. maar is zeker de moeite waar.

als je na Snezka wil moet je wel rekening houden met het weer, want laatste stuk moet je lopen naar boven. maar is zeker de moeite waar.

Hielkema op 25 nov 2014 19:24

Dat lijkt me niet helemaal te kloppen. Ik ben afgelopen zomer vanuit Pec Pod met de cabinelift helemaal naar de top gegaan. behalve de laatste 10 hoogtemeters dan. Deze lift draait volgens mij in de winter ook.

Don`t eat yellow snow

Spannend!! Nog een paar weekjes, of een paar maandjes te gaan dan. :)

Hebben jullie enige ski-ervaring, of is dit jullie eerste keer? Zelf kom ik hier regelmatig en misschien 3 leuke opties.

Idee1: Avond skiën Hromovka. Afhankelijk van de hoeveelheid sneeuw en de termijn welke je naar Splinderuv Mlyn gaat kan je avond skiën op de Hromovka piste. Als jullie al de nodige ski-ervaring hebben misschien leuk om de laatste lift omhoog te pakken(paar minuten voor 21.00 uur) en boven te wachten totdat jullie daar alleen samen zijn. Vanaf uitgang stoeltjeslift heb je een mooi uitzicht over de omgeving en misschien mooi om hier een aanzoek te doen.

Idee2: Net buiten het dorp bevindt zich een stuwdam welke zeker in de winter een prachtig aangezicht heeft. Voor verkeer is deze niet te betreden wat de plek leuk maakt voor een kleine wandeling en bv. op een inhammetje op de brug/dam zelf plek voor een aanzoek?

https://maps.google.nl/maps?q=%C5%A0pindler%C5%AFv+Ml%C3%BDn…

Idee3: Ipv van een dagje skiën je geliefde meenemen naar Praag. Met de tram kan je in het centrum naar het paleis van de president vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Weer afhankelijk van de de periode dat je je hier bent is het rond 16.30 - 16. 45 uur donker. Waarna je na je aanzoek in Praag ergens kunt eten en op het oude plein een gluhwein kan drinken.

https://maps.google.nl/maps?q=Praag-Praag+1,+Tsjechi%C3%AB&a…

Heb ook even de locaties vanaf google maps toegevoegd. Reken er wel op dat je vanaf Spindl naar Praag 2 uurtjes onderweg bent!!

Succes.

Ik ben jullie dankbaar voor de snelle en vele reacties :D.
Ik kom er nog op terug met 2/3 dagen. Ben nu ff wat druk!

Plaats een reactie