BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten

Kindvriendelijke skigebieden

Kindvriendelijke skigebieden

Waar letten we op?

  • Er is een aantrekkelijk kinderland in het dal.
  • Je hebt goede mogelijkheden bij slecht weer (skiën tussen de bomen).
  • Er zijn veel kindvriendelijke accommodaties.
  • Families krijgen goede deals op liftpassen.

Als de kids het naar hun zin hebben, dan…..Juist. Het is een veelgehoord cliché, maar het is oh zo waar. Als je met kinderen op wintersport gaat dan ga je op andere zaken letten. Is het niet te ver rijden? Kunnen we ook met slecht weer goed uit de voeten? Hoeveel kilometer piste een skigebied heeft is dan ineens minder belangrijk, maar een goede skischool en kindvriendelijke hotels komen veel hoger op de lijst te staan.

Skigebieden voor families

Het draait bij het zoeken naar de juiste bestemming natuurlijk niet alléén maar om de kinderen. Ouders en eventuele opa's en oma's moeten het natuurlijk ook naar hun zin hebben. De ultieme kindvriendelijke skigebieden hebben dan ook voldoende faciliteiten om iets anders te ondernemen naast het skiën of snowboarden, zoals mooie wandelpaden in de regio. Wat in ieder geval erg belangrijk is, is een kinderland dat ook gemakkelijk bereikbaar is wanneer je niet op de ski's staat.

Een geweldige wintersport met de hele familie!

Uiteindelijk bepaal jij zelf wat de factoren zijn die voor jou bepalen om een perfect skigebied voor kinderen en de rest van de familie te vinden. Denk bij het maken van je keuze zeker aan de bovenstaande factoren, dan zijn wij ervan overtuigd dat je een geweldige wintersportvakantie met de hele familie zult hebben.

toon alle 408 resultaten