hotelaccommodatie Trysil

Dit onderwerp gaat over de bestemming Trysil

Dat Noorwegen in opkomst is, mag duidelijk zijn.
Ski-land voor de echte skiliefhebber, weinig après-ski.
Accommodatie in Trysil, hèt skigebied van Noorwegen, is over het algemeen kwalitatief in orde, maar behoorlijk duur. Binnen het ski in/ski out concept vinden we op de berg zelf een tweetal grote hotels (SAS en Mountain Resort, zusjes van elkaar) en in het dorp nu nog maar een, omdat het Trysil Hotel dienst doet als opvangcentrum voor vluchtelingen. Het Knut hotel blijft over, maar staat wat minder goed bekend, zeker sinds een aantal hotelkamers zijn omgebouwd tot koop-appartementen.
Ga je met eigen vervoer dan is een zeer betaalbaar alternatief het Kjølen Hotell Trysil, gelegen in het naburige dorpje Østby. Toevallig ook nog eens onder Nederlandse bedrijfsvoering. Zeker de moeite waard!

Boek gewoon het Radisson Blu hotel. Prachtig hotel aan de piste . Je weet dat je vakantie iets duurder is in Noorwegen dus ook niet beknibbelen op je hotel.

May the ski force be with you !!

Gewoon Radisson??? ‘Iets’ duurder? Als je graag 1000 tot 1500 kronen per nacht meer betaalt is dat OK.
Maar volg anders het advies op van eerstgenoemde: zelf als je een auto huurt ben je veel goedkoper uit…en overigens veel flexibeler. Kun je nog eens een hondensledetocht gaan doen of een sneeuwscootersafari.

Op de huur auto na hebben wij dat allen gedaan. En niet tegen de prijs wat jij opnoemt.

May the ski force be with you !!

Plaats een reactie