Reviews Vail

67% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 7.8 op basis van 4 beoordelingen.

Sterke punten: Geschikt voor gevorderden, uitbundige après-ski, geschikt voor beginners, geen vlakke stukken, voldoende off-piste, goede variatie in pistes en sneeuwzeker.
Zwakke punten: Matig bereikbaar.

Wat vind jij van Vail?

Reviews van gebruikers

Gast846
24 december 2012 · 23:29

Mooi, goede sneeuw maar verder blijven ze daar op alles achter in vergelijk met de grote en middelgrote Europese skigebieden… Je zal daar niks vinden wat hier niet is, dus niet echt een aanrader.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast936
27 augustus 2012 · 20:18

Vail is top! Waanzinnig gaaf met de bowls als toetje. De frontside is tof met veel pistes tussen de bomen. Gemakkelijk en snel te verkennen. Liften zijn snel en modern. De bowls aan de achterkant zijn helemaal gaaf. Zeker als er fresh pow ligt. Toen wij er waren viel er 50 cm. Het dorp is lang gerekt langs de snelweg. Er rijden snelle en handige gratis bussen. De auto heb je niet nodig. Het dorp zelf is modern en beetje nep Oostenrijks. Het prijsniveau is wat hoger dan elders in Colorado. Zeker de moeite waard en ff mee te pakken op een toertje door Colorado.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
MariettevanLaar
10 november 2010 · 12:40

Vail is helemaal top! Meters en meters poedersneeuw en op de backbowl’s kun je helemaal los! Op de top van de berg staan host’s en als je even niet weet waar je naar toe moet en welke lift je moet pakken kun je bij hen terecht. Tussen de bomen skien? Geen probleem alles mag.

Het dorp is prachtig met z’n ijssculpturen en prachtige winkels, mooie architectuur.
Winkelstraten zijn schoon, en vlgs mij komt dit doordat de tegels verwarmd worden.
Dat betaalt zich natuurlijk terug in de prijzen van de liftpassen. Die zijn erg duur! Maar goed daar moet je niet om zeuren als je naar dit decadente skidorp gaat.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
7 januari 2008 · 18:47

Ongetwijfeld het beste skigebied ter wereld: met slechts iets meer dan 30 liften (nauwelijks wachten) bereik je een gebied dat qua pistes (en off piste !!!) te vergelijken is met les 3 Vallees. De Back Bowls (een wand van 1,5 km breed)zijn een eldorado voor elke verwende skier of boarder ! Poedersneuw zover je kunt kijken.