Reviews Voss Resort

100% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 6 op basis van 7 beoordelingen.

Wat vind jij van Voss Resort?

Reviews van gebruikers

Gast633
25 januari 2017 · 19:53

Voor rust en natuurliefhebbers zit je hier goed. Voor apres-ski moet je in Oostenrijk zijn. Accommodaties uitstekend! Leuk om met gezin met beginnende kinderen heen te gaan. Voor de gevorderde skier wellicht te weinig mogelijkheden (al heb ik me goed vermaakt in de funparken & off-piste). Totaal andere beleving van de wintersport.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast233
2 december 2016 · 19:57

Vanwege de sneeuwloze kerst in 2014 in de Dolomieten, uitgeweken naar Voss. Op niets gerekend, maar wonder boven wonder een fantastische vakantie gehad. Heerlijk. Mooie uitzichten, noorderlicht, poedersneeuw. Niet alle pistes zijn geprepareerd, waardoor het een uitdaging is om met alpine skis naar beneden te komen. Wij hebben genoten, ook van de andere sfeer. Bovendien is het via de ferry Hirthals Bergen, makkelijk en kort aan te rijden.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
PaulE
16 mei 2012 · 12:44

Voss en Voss Fjellandsby zijn twee verschillende skigebieden met verschillende eigenaren en geen gezamenlijke skipas. Voss is één van de oudste skigebieden van Noorwegen en heeft een skischans en wedstrijdpiste. Hier ski je tussen de naaldbomen en hogerop tussen de miniatuurberkeboompjes en boven de boomgrens. Het uitzicht op het enorme meer is fenomenaal. Afhankelijk waar je onderkomen is kun je vanuit Voss met de lift omhoog of met de auto naar de andere zijde van het skigebied waar de skischans is en vele appartementen staan. Voss Fjellandsby ligt hoger en zit daardoor veel langer in de sneeuw. Dit jaar zijn de skimogelijkheden nog niet heel erg uitgebreid. Maar vanaf seizoen 2013-2014 als een nieuwe stoeltjeslift in gebruik wordt genomen, komen er 5 nieuwe pistes bij. Offpiste is er veel mogelijk. En in de winter is het mogelijk verder af te dalen naar de stoeltjeslift via de ondergesneeuwde weg, na de offpiste afdaling vanaf het hoogste punt (en 50 meter klimmen naar de hoogste top). De appartementen liggen naast de stoeltjeslift. Hier is ook de enige uitspanning van dit gebied te vinden.

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring