Supermarkt Hochkrimml

Dit onderwerp gaat over de bestemming Hochkrimml

Is er nog steeds niet echt een supermarkt in Hochkrimml? Ik zie op onderstaand topic dat er in 2014 niet heel veel meer was dan wat primaire zaken en broodjes, maar is dat nog steeds zo?

We zitten een week met een groep van 25 man bij de Duxeralm, en we waren benieuwd of we in Hochkrimml eten konden scoren of dat we naar Krimml of Konigsleiten moesten voor boodschappen. (Of dat we veel gewoon zelf moeten meenemen).

https://www.wintersport.nl/dorpen/krimml/forum/topic/174140…

Spar in Gerlos en Königsleiten, dus gewoon in de buurt.

Hochkrimml heeft niets
Wij stoppen vaak op de heenreis bij de Spar in Zell en doordeweeks naar Koningsleiten of Krimml.
Broodjes kan je bestellen via: https://www.broetchenservice-koenigsleiten.at/
Broodjes worden 's morgens aan je deur opgehangen en halververwege de week zit er een rekening bij die je contant moet afrekenen (geld hang je op aan de deur)

Thanks voor de reacties, duidelijk.

We hebben helaas geen auto bij ons, alleen een redelijk grote bus dus even snel boodschappen halen zit er niet in. Maar daar moeten we dan maar wat op verzinnen.

Als je onderaan de Dorfbaan 1 in Koningleiten de oefenweide oversteekt loop je zo naar de Spar
Rugzak vullen en verder op bij het kinderland (Marchenwald) weer door skien terug naar Hochkrimml

Er zit een heel klein winkeltje op de Duxeralm die s morgens een paar uurtjes open is. Anders moet je toch echt naar Königsleiten voor boodschappen.

Komende zomer wordt er een lift vervangen en meteen een supermarkt gebouwd; maar deze winter heb je daar natuurlijk nog niets aan.

Gewoon lekker naar Konigsleiten skiën, daar je boodschapjes bij de Spar halen in een grote rugzak en dan weer terug skiën. Wanneer kun je nou zeggen dat je boodschappen hebt gedaan op ski’s, die kans krijg je niet vaak… heerlijk toch!

Bestaan er ook boodschappenkarretjes op ski’s? ;) We zijn namelijk wel met 24 man. Maar inderdaad, met een groepje met rugtassen naar Konigsleiten zou kunnen.

Je zou de eerste zijn denk ik… maar dan ben je wel meteen trending toppic😂😂😂

Plaats een reactie