SnowWorld Zoetermeer

Krijgt een 7 op basis van 80 beoordelingen
AfdalingLengte*Breedte
Piste 1140m 140m 25m
Piste 2 (funpark)140m 140m 25m
Piste 3300m 300m 30m

SnowWorld Zoetermeer is de meest populaire skihal van de Randstad. Al sinds 1996 komen er heel veel wintersporters skiën en snowboarden in Zoetermeer. Aanvankelijk op twee 160 meter lange pistes en vanaf 2001 ook op een derde piste van 210 meter lengte. In het seizoen 2016/2017 is deze derde piste verlengd tot 300 meter, waardoor SnowWorld Zoetermeer voor gevorderde skiërs nog wat interessanter is geworden.

Ze zijn er in SnowWorld heel goed in geslaagd om het ‘Oostenrijk-gevoel’ naar de hal te brengen. De horeca heeft veel weg van een pistehut uit de Alpen en de Tiroler muziek die door het hele pand klinkt helpt ook goed mee. Het kan in SnowWorld Zoetermeer wel behoorlijk druk worden. Wachttijden van een uur of langer om de baan op te kunnen zijn tijdens de drukste weekenden van het jaar eerder regel dan uitzondering, maar ga je op een doordeweekse avond dan zijn er vrijwel geen wachttijden bij de liften.

Beginnende skiërs doen er goed aan om op piste 1 te blijven, piste 2 staat vol met funpark elementen. Dit zijn de kortste afdalingen in Zoetermeer en deze bereik je met een van de sleepliften of een touwlift. Het kleine kinderland ligt direct voor de grote ramen van de horeca, zodat je als ouder goed naar de verrichtingen van je kroost kunt kijken. Ben je meer gevorderd, dan kun je het beste naar piste 3. Sinds de verlenging kun je hier echt lekker skiën.

Wintersport in Nederland

Snowworld Zoetermeer: Dé hoogste berg van Zuid-Holland

Misschien wel de meest bekende sneeuwhal van Nederland: SnowWorld Zoetermeer. Niet voor niets natuurlijk, want deze sneeuwhal heeft iedere wintersporter veel te bieden én is redelijk centraal gelegen. Varieer het skiën met klimmen in de naastgelegen klimhal, mountainbiken in het Buytenpark of lekker uitwaaien op het strand. Boek nu jouw wintersport in Nederland!

Wat je in deze reis kan ondernemen
Geweldige skihal
Outdooractiviteiten bij Ayers Rock
Mountainbike parcours
Golfen bij BurgGolf
Dagje Den Haag
Indoorrolbaan SkiDiscovery ook vlakbij
ActieNatuurgebiedStedentripStrand
Langste afdaling
300m
Sleepliften
5
Lopende banden
5
Locatie
Buytenparklaan 302717AX ZoetermeerNederlandT: 079 3202 202https://www.snowworld.com/zoetermeer/nl

Sterke punten

Sfeervol

SnowWorld is er heel goed in geslaagd om de ‘Oostenrijkse sfeer’ naar Nederland te halen. Dat gevoel krijg je al als je de heuvel bij het parkeerterrein op rijdt en het wordt bevestigd in de horeca en op de baan zelf met een gezellige sfeer, aankleding en leuke muziek.

Goed funpark

Op piste 2 ligt een park, waar je zeker als beginnende freestyler meer dan genoeg aan hebt.

Erg kindvriendelijk

Op piste 1 vind je een leuk kinderland voor de allerkleinsten. Voordeel is dat je als ouder het allemaal goed kunt volgen, want de piste ligt direct aan de horeca.

Goede pistes

SnowWorld Zoetermeer heeft twee pistes voor beginnende skiërs en snowboarders en een piste van 300 meter voor gevorderden. Zeker op die laatste piste kun je echt lekker skiën.

Goed prijsniveau

SnowWorld Zoetermeer is behoorlijk aan de prijs. Daar krijg je sinds dit seizoen wel een lekkere steile indoorpiste voor terug.

Goed eten op de piste

Er zijn verschillende restaurants in SnowWorld Zoetermeer die allemaal echt wintersport uitstralen. Je haalt een schnitzel bij het zelfbedieningsrestaurant of gaat lekker fonduen in het bediende gedeelte.

Overige punten

Drukte op de pistes

Er mag een maximaal aantal skiërs en boarders de piste op, maar zeker op piste 1 en 2 kan het relatief druk zijn. Zeker omdat veel bezoekers op deze pistes wat minder kunnen skiën moet je soms goed opletten.

Wachttijden bij de liften

In het hoogseizoen kan het echt heel erg druk zijn in SnowWorld. Wachttijden om überhaupt de baan op te gaan kunnen dan makkelijk een uur of langer zijn. Ga je niet in het weekend dan vallen de wachttijden reuze mee.

Sneeuwkwaliteit

Zeker op drukke dagen kan de sneeuwkwaliteit met name op piste 1 en 2 nogal eens variëren. Over het algemeen is de sneeuw op piste 3 beter van kwaliteit.

Prijzen

VolwassenenJeugd
1 uur€ 22,50€ 20,00reserveer
2 uur€ 34,50€ 30,00reserveer
4 uur€ 44,50€ 40,00reserveer
Dagskipas€ 48,50€ 45,00reserveer
Avondskipas (4 uur)€ 24,50€ 24,50reserveer

Faciliteiten

In SnowWorld Zoetermeer vind je een zelfbedieningsrestaurant met uitzicht op de piste, een fondue restaurant, een bistro een après-ski bar. Ook is er een health club in het centrum gevestigd en vind je er een vestiging van Duijvestein Wintersport. Hier kun je ook materialen testen in de echte sneeuw.

Wat vind jij van SnowWorld Zoetermeer?

Krijgt een 7 op basis van beoordeling

Gast601
5 maart 2020 · 09:33

Had een beginnersles geboekt maar werd door de "lerares" (Denise) meegenomen naar boven. Ik vroeg haar mij de techniek uit te leggen maar ze zei alleen maar "kijk maar naar mij". Geen uitleg, niets! Boven aangekomen werd mij verteld dat ik maar achter haar aan moest skien. Dat bleek onmogelijk want toen ik nog boven stond was zij al beneden. Wat een aanfluiting! Op een enquete van Snowworld die ik 4 weken geleden heb ontvangen, heb ik dit ook aangegeven maar nooit een response gekregen. Ben helemaal klaar met SnowWorld Zoetermeer.

Skiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast222
4 maart 2020 · 17:04

Slechte baan, veel sneeuwhopen, ijs, mega druk, kamikaze skiers en vrijwel geen toezicht. Het is wachten op een ongeluk.

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Bruuuno
7 februari 2020 · 19:19

Prijs-kwaliteit laat te wensen over. Tevens ben je afhankelijk van de houding en gedrag van de medegebruikers. Dit laat vaak ook te wensen over…

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast379
4 februari 2020 · 20:23

Super chille skihal waar ik voor het eerst in 1x heb leren snowboarden!

Snowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Gast359
4 december 2019 · 15:12

Het is maar wat je ervan verwacht. De faciliteiten en de sfeer zijn prima. De drukte is iets waar je mee moet kunnen omgaan (of niet). In Tirol sta je ook weleens te wachten. Prijs/kwaliteit is helemaal ok vind ik. De ochtenden doordeweeks zijn heerlijk rustig trouwens maar ik begrijp dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

meer dan 10 jaar ervaring
Gast247
25 november 2019 · 15:08

Torenhoge prijzen.
Baan 3 is erg fijn op rustige dagen

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast879
11 augustus 2019 · 13:37

Wij hebben friet gekregen die naar koeienmest ruikt. De baan was ijzig.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast248
2 mei 2019 · 22:27

Normaal ski ik altijd bij Snowplanet in Spaarnwoude maar was op een donderdag middag naar Snowworld gegaan om te kijken hoe dat was. Er was genoeg pakeerplek en het was niet druk. Na een paar keer op het funpark ben ik naar de derde piste gegaan.
Het was niet erg druk en kon dus meteen aansluiten in de lift. Toen ik eenmaal boven was genoot ik eerst even van het uitzicht en ging daarna naar beneden. Al meteen merkte ik dat ik op een grote ijsplaat aan het skiën was. Het was echt heel slecht. Zo slecht zelfs dat ik niet kon stoppen. Ook was het erg hobbelig en de sneeuw was een soort poeder achtinge substantie.
Toen ik beneden was heb ik gelijk gezegd tegen mezelf dat ik het apsoluut geen leuke piste vindt om vanaf te gaan. Dus ben ik ook weer snel vertrokken.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast246
28 januari 2019 · 19:17

Vandaag, in de ochtend, heen geweest om nog even op de ski’s te staan voor de wintersport as woensdag.
Na een rit van bijna twee uur kwamen wij aan en stond er al een redelijke rij bij de kassa. Dat het druk was had ik dan ook al verwacht, maar dat het zo druk zou zijn als dat het daadwerkelijk was… Daar had ik geen woorden voor en heb ik bij andere indoor skibanen, zelfs in het weekend, niet meegemaakt.
De lift bij twee pistes viel regelmatig stil, op een gegeven moment viel de rechter lift gewoon volledig stil en moest iedereen die daar in stond maar naar de andere kant in de hoop er daar ergens tussen te kunnen om toch nog boven te komen. Maar gezien de drukte was dat ook een uitdaging op zich.

Daarnaast vond ik dat er rond de middag veel ijs lag. Heb daar ook veel mensen over horen klagen in de lift en benden, net als de drukte de op piste. Veel bezoekers vonden het té druk. Gelukkig waren op een gegeven moment wel alle liften open, maar daarvoor waren er lange wachttijden.
En een hele bginnersklas in het funpark is ook niet zo handig. Die namen met die enorm grote groep een super groot gebied in waar andere met snelheid omlaag komen of van aan schans springen, het blijft een funpark.

Erg jammer! Ik heb voor mijn gevoel eigenlijk voor niets voor twee volwassen 4 uur toegang (+materiaal) gekocht en zo eens stuk gereden!! Ik heb meer stilgestaan dan kunnen skiën. Tegenvaller!

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast505
19 januari 2019 · 12:20

Het lijkt alsof Snowworld last heeft van zijn eigen succes. De sneeuwkwaliteit is al enige tijd beneden peil. Vervelender is dat de drukte (in ieder geval op maandagavond) de lessen in de weg zit. Lesklasjes wijken vanwege de drukte uit van baan 3 naar 1!

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
hedderik
6 januari 2019 · 14:55

Zoontje van 5 volgt hier lessen. Niets dan lof over de lessen, over de docenten, en over de voortgang die dat groepje kleuters maakt. De docenten weten er een goede mengeling van training en lol van te maken. Door de goede verhouding van kinderen en docenten zijn die 55 minuten per les erg effectief. Het huren van de materialen verloopt ook altijd erg soepel, met medewerkers die ook bij drukte prettig kalm blijven en het heel effectief afhandelen. Voor de ouders is het redelijk prettig wachten met een kop koffie uit 't restaurant (in de “skihut” is vaak nog plek voor de ramen 😉).

Twee negatieve punten:

  1. De registratie van de lessen. We hebben nu twee keer lessen gereserveerd, en twee keer ging het fout omdat je teruggebeld wordt waarbij telefonisch fouten worden gemaakt. Het zou nu toch zo moeten kunnen zijn dat je bij het boeken al ziet of er voldoende plek is in het slot waarvoor je je opgeeft. Daarnaast zou het dan ook niet zo hoeven te zijn dat bij betaling op een set printjes nagekeken hoeft te worden hoe/waar iemand voor ingeschreven staat. Met andere woorden, als je registreert, controleer heel erg goed wat je van Snowworld terug gestuurd krijgt. (Beide keren is het wel aan de balie opgelost.)

  2. De betaling/inschrijving tijdens de eerste les. Als je zeker wilt weten dat je op tijd bent voor de eerste les, wees erg lang van te voren aanwezig. Je wordt geacht in een rij aan te sluiten om te betalen, en als je toevallig een nieuwe medewerker treft die bij alles hulp moet vragen, en een paar “lastige gevallen” voor je in de rij, kan je zomaar meer dan een half uur staan te wachten (en achter ons was de rij nog veel langer… wat ertoe leidde dat er redelijk wat kinderen te laat op de les kwamen). Als punt 1 beter geregeld zou zijn, zouden de rijen al sneller gaan, maar ik begrijp ook niet waarom er niet voor één rij wordt gekozen, en dat je - als je vooraan staat - naar de eerst vrijkomende kassa kan gaan. Daarmee wordt het leed van het slechte betaalproces in elk geval eerlijk verdeeld over alle wachtenden. (Of natuurlijk, op de dagen dat er veel nieuwe lessen beginnen, gewoon wat meer kassa’s openen…)

Maar, gelukkig is dat alleen maar vervelend voor de eerste les - en is de rest prima geregeld!

Skiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast140
6 januari 2019 · 09:41

Veel te druk en piste3 was bovenaan een ijsbaan. Geen succes ons bezoek daar.

Skiër
Gast581
6 januari 2019 · 09:38

Op drukke dagen zoals een zaterdagavond 5 jan. kan Snowworld de drukte nauwelijks aan. Elke ruimte/faciliteit schiet tekort: uitgiftebalie’s, entreepoortjes (totale chaos), restaurants en natuurlijk de belangrijkste: de liften en pistes. Wachttijden bij de lift meer dan een kwartier, piste 3 wordt einde dag te ijzig, tijdens ons bezoek werd daarom het bovenste deel zelfs gesloten (lager uitstappen). Al met al zijn de tarieven - óók de speciale avondprijzen veel te hoog - voor het ski’plezier’ wat je op zo’n avond kan beleven.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast630
10 november 2018 · 00:56

Baan 3 is een prima baan om aan je techniek te schaven. Ook voor de gevorderde skiër.
Het zou fijn zijn als de baan aan het eind van de middag nog een keer geprepareerd zou worden voor de avond skiërs. Al eens aangekaart bij Snowworld, maar zij zeiden dat dat niet kon helaas.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
NielsIJz
12 april 2018 · 11:34

Een prima baan om de beginselen van het skiën of boarden te leren. Als gevorderde skiër ben ik er echter snel uitgekeken; het is erg druk, de sneeuwkwaliteit is matig en de materialen zijn niet altijd even goed. Leuk voor een uurtje maar daarna ben je er wel op uitgekeken.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
martijn
13 februari 2018 · 15:11

Wat een ongekend goede hellingsgraad. Ik ben in vrijwel alle skihallen geweest, maar hier ski je het veruit het best!

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast687
12 februari 2018 · 11:19

Gisteren met een in niveau gemengd gezelschap van vier, waaronder een kind van 7 jaar, wezen skiën in Snowwold. Twee personen deden mee aan een skiklas. De ervaringen waren verschillend. De instructeur voor het kinderklasje van 6 tot 12 deed het leuk, had geduldig en lette goed op de kleintjes. De instructrice bij de volwassen beginners had waarschijnlijk niet helemaal haar dag wat zich vooral uitte in wat weinig geduld.
De overige twee gevorderden skiërs kwamen vooral voor piste 3. Helaas was de kwaliteit van de piste slecht. Ongeveer ¾ van de lengte van de piste was zeer ijzig of hobbelig door het verschuiven van de sneeuw. Tip voor deze piste is wellicht om met goed geslepen ski’s te skiën want de ijsplaten zijn harder dan in de echte natuur. Mijn suggestie aan Snowworld is om de piste in de middag even te sluiten om deze te herstellen want de ijsplaten leidde om ons heen tot veel valpartijen
Voor de rest vond ik de service bij de balie, de verhuur en de liften vriendelijk en welwillend. Wij willen binnenkort een keer in de morgen gaan om te kijken of de pistes dan van betere kwaliteit zijn.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast518
8 januari 2018 · 20:51

Ik heb nog nooit eerder een onbewaakte skilift mee gemaakt. Erg onveilig, met name voor kinderen en beginners. Zelfs het meest afgelegen skiliftje in de Alpen wordt nog bemand maar niet in Zoetermeer. Ik ga hier niet meer met mijn kinderen heen. Gewoonweg omdat het onnodig gevaarlijk is.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Kev1
30 november 2017 · 11:19

Als je niet in de Alpen woont maar wel regelmatig je favoriete hobby wil uitoefenen is Snowworld Zoetermeer een absolute uitkomst. Baan 1 is perfect voor beginners en maar ook voor gevorderden om de wat moeilijkere oefeningen uit te proberen (zoals op 1 ski skiën e.d.). Baan 2 heeft een mooi fun-park waar ik persoonlijk geen gebruik van maak. Baan 3 is sinds de uitbreiding een stuk beter dan het was omdat het steile stuk twee keer zo lang is geworden. Daardoor kan je een stuk meer tempo maken en meerdere bochten op (relatief) hoge snelheid skiën.

De sneeuwkwaliteit is wisselend. Buiten het hoogseizoen is het meestal rustig en blijft de sneeuw de hele dag door prima. 's Morgens is de sneeuw altijd fantastisch maar van midden november tot eind februari is het over het algemeen qua drukte in de weekenden niet meer te doen en dat heeft ook zijn uitwerking op de sneeuw, resulterend in buckels en ijsplaten op de piste. Nadeel van een sneeuwhal is ook dat de hal mede van onder af wordt gekoeld, wat ervoor zorgt dat ijsplaten knetterhard zijn en je héél scherpe kanten moet hebben om ook maar enige kans te maken niet weg te glijden. Mijn tip, mijd Snowworld in het weekend in het hoogseizoen.

Zelf doe ik Club Snowworld (het hele jaar door elke week een les, voor gevorderde skiërs) en heb ik dus regelmatig te maken met de skileraren. Mijn ervaring is dat deze over het algemeen hun vak goed verstaan en je er, onafhankelijk van je niveau, ontzettend veel van kan leren. De horeca is veelzijdig maar verwacht geen sterrenrestaurant.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
ThomJ
16 mei 2017 · 20:47

Snowworld Zoetermeer is vooral voor beginners ideaal. De combinatie van loopband, touw en sleepliften is goed om op te bouwen.
Ook de nieuwe verlengde rode piste is voor een indoorpiste best leuk voor gevorderde wintersporters.

Nadelen voor mij waren vooral de ijzige pistes, ondanks de rust, en het de sleepliften. Deze hebben een rechte beugel en een nare zitting voor snowboarders. Jammer, want het kan echt beter. Daarnaast vond ik de prijzen in het restaurant heel erg hoog. Drinken was erg prijzig en het eten was een euro of 3-4 duurder dan veel restaurants in de alpen.

Met partnerSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Roy83
13 februari 2017 · 22:12

Ik heb als onderdeel van de ski experience (in een dag beter leren skien) Snow World bezocht. Ik heb denk ik zo’n vier en een halfuur uur geskiet.

Eerst het skien: piste 1 en 2 zijn kort, met langzame liften. Prima om je eerste bochten te maken denk ik. Ik was er op een vrijdag en toen was in de middag piste 1 erg druk met een schoolklas die leerden snowboarden. Piste 2 heeft funpark elementen. De sneeuw was in ieder geval 's ochtends en vlak na de lunch prima. Verder ben ik daar niet geweest.

Dan baan 3. Lekker lang, redelijk steil. Hele fijne piste om te trainen. In de ochtend was de sneeuw goed. In de middag veel slechter, veel bulten en een afgeschraapt midden. Voor mij prima, daar wilde ik juist op trainen. Het was slechter, maar nog steeds wel te doen. De drukte viel mee, iedereen was redelijk oplettend en had wat geduld, dat viel heel positief op. De liften waren prima. Geen tot heel weinig ijzige plekken gezien.

Wat enorm helpt, is dat piste 3 echt apart is en dat er heel duidelijk staat dat het voor gevorderde skiërs is. Ik heb 1 of 2 malloten gezien, maar die zijn snel weer weg, daar is de piste gewoon iets te lastig voor. Al met al is dat heel relatief (als je de ploeg achter je hebt gelaten kan je deze piste prima, zeker weten), maar er is toch een soort van selectie.

Snowworld heeft het verder prima voor elkaar. Aardig personeel, efficiënte skiverhuur, goede winkel inpandig, ruime gratis parkeermogelijkheid, voor zover ik kan zien prima leraren, prima horeca, niets op aan te merken.

Het is net iets te ver weg voor mij, maar ik sluit niet uit dat ik nog een keer 2 uurtjes ga, zeker als ik materiaal wil testen.

Met partnerSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast623
22 januari 2017 · 17:22

Today with our 7, 9 and 11 year old boys, we experienced the most horrific SnowWorld ever. We’ve been to multiple locations, but Zoetermeer is different. They are overselling beyond the capacity it was/is designed to handle. Never have we seen so many children crying, nor parents whispering to each other to “remain calm so the kids don’t freak out” - it was a new experience for us to hear local Dutch people and foreigners like us going through this (we speak Dutch also, and heard multiple parents fearing for their children and angry at what they were going through). The people in this location are GREAT - super friendly, accommodating and understanding. This review relates directly to one primary issue: the facility’s traffic flow design & capacity. All the outgoing skiers, incoming skiers, people waiting for equipment, getting lockers, and changing into their ski clothes…are all smashed together into a small rectangular area that creates a concert-like mob scene where parents instinctively begin protecting their children. One informed look tells you this facility could easily be restructured to remove this issue, but they’re choosing not to do it. Also, you need to pay close attention to how many lessons are being given on the day you’re going, as it results in wayyyyy too many people on their small runs. We will not be going back… The 1+ hour drive to Limburg is SO worth it (bigger runs, bigger bunny hill, better services and accommodation, smaller lines, better parking etc…)

Met familieSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Dennis12
24 november 2016 · 13:48

Vanmorgen naar Snowworld Zoetermeer geweest. Mijn vrouw wilde voordat we naar piste 3 zouden gaan, eerst even van piste 1 naar beneden. De sleeplift omhoog was erg langzaam en er lag op diverse plekken geen sneeuw. Wat mij (en mijn ski’s) betreft een minpunt. Later in de ochtend hebben ze de snelheid van de sleeplift gelukkig wel opgekrikt. Aangezien we om 9 uur binnen waren, lag piste 3 er nog lekker strak bij. Het was heel rustig. Gelukkig geen ijsplaten of iets dergelijks bij de sleeplift. Wat is het altijd toch jammer dat het naar beneden gaan altijd zoveel sneller gaat dan naar boven! ? Rond een uur of 11 uur werd het iets drukker, maar meer dan 5 mensen voor ons bij de lift hebben we niet gehad. Kortom, wij hebben een heerlijke ochtend gehad. Zeker voor in de ochtend erg aan te bevelen!

Met partnerSkiër4 tot 6 jaar ervaring
-Ruud
6 november 2016 · 16:01

Personeel is vriendelijk ,over het algemeen is de sneeuwkwaliteit wel goed , funpark is minder staat steeds minder als je dat vergelijkt met landgraaf
Communicatie met klant en de desbetreffende manager van zoetermeer is slecht of hij is inmiddels weg dat weet ik niet maar z’n telefoon was altijd belangrijker dan de klant (als je wat wilde vragen ) en een ander minpunt is dat er soms teveel op de baan zijn bij drukte ,als er een calamiteit zou zijn zouden er gewonden kunnen vallen er zijn wel onvoldoende vlucht wegen

Met vriendenSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Ron6
30 oktober 2016 · 10:36

Gisteren wezen skien een hele dag en het was geweldig met de nieuwe verlengde piste 3 kom je dichtbij het echte wintersport gevoel.
De sneeuwkwaliteit is zeer goed met heel soms een ijsplek maar daar word aan gewerkt met elke nacht de sneeuwkannonnen aan.
Tussen de middag heerlijk geluncht bij het zelfbedieningsrestaurant met zeer veel variatie aan gerechten.
De sleeplift viel mij nog mee met hoeveel tijd je kwijt bent met het naar boven gaan.
Eenmaal boven heb je een fantastisch uitzicht helemaal richting de duinen.
Ze verzorgen hier verschillende lessen dus iedereen komt hier aan zijn trekken en je kan dan met een vertrouwd gevoel naar de bergen.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast242
28 oktober 2016 · 08:51

De pistes zelf zijn prima, goede sneeuw, variatie in moeilijkheid en ook een leuk funparkgedeelte. De liften duren alleen erg lang en daar is het heel ijsig en soms liggen er zelf stenen. En bij piste 1 is er een touwlift waar je handschoenen helemaal kapot van gaan. Het personeel is verder heel aardig en er staat altijd muziek aan.

Met vriendenSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Gast761
28 oktober 2016 · 06:32

Super indoor skihal. Ben zelf een gevorderd skiër maar ook mijn dochter van 3 vind het super om daar te skiën. Iedereen kan er terecht of je nu net begint of met meer ervaring het maakt niet uit. En dan het apres skiën is ook super gezellig! Het lijkt net of je even in Oostenrijk bent!!!

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast676
27 oktober 2016 · 23:16

Super fijn die verlengde baan! Top.

Iets meer sneeuw op baan 3 en het is helemaal geweldig. De baan heeft nu hier en daar wat ijsplaaten liggen.

Ik ben er blij mee, het is een absolute toevoeging op onze indoorbanen land?

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast526
27 oktober 2016 · 22:09

Leuke locatie met meerdere pistes waaronder een piste met beginners transportband tot halverwege de baan, een funpark en een langere rode piste die onlangs verlengt is. Voor beginners een prima locatie.
Jammer is wel dat er ijsplaten ontstaan in de banen en sporen door snowboarders. De keren dat ik er ben geweest was dit elke keer het geval, dus of ze de sneeuw meerdere keren opnieuw in conditie brengen weet ik helaas niet.

Met partnerSkiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast879
27 oktober 2016 · 20:47

Dichter bij de echte wintersport beleving kom je niet! Alleen nog een gelegenheid om boven op de piste om iets te kunnen nuttigen, maar dat komt er nog aan. De glazen want aan het eind van de piste bied een prachtig uitzicht over het natuurgebied van zoetermeer. De service is altijd top, en zeer gast vriendelijk. Naar mijn mening is dit de beste ski/snowboard-hal in Nederland!
Negativie punt heb ik eigenlijk niet… misschien wat gezonder eten in het restaurand. Maar verder kan ik niks bedenken. Naja genoeg geschreven ik ga lekker de piste weer op?

Met vriendenSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring

Forum SnowWorld Zoetermeer

OnderwerpTopic starterLaatste activiteitReacties
Buckelpiste voor training
Laatste activiteit: 21-09-18 · 19:19
Matthias12321-09-18 · 19:1914
Snowworld gaat verlengen
Laatste activiteit: 24-10-16 · 18:38
Ballie199024-10-16 · 18:38175
Morgen (maandag 24 oktober) Zoetermeer, wie gaat er mee?
Laatste activiteit: 23-10-16 · 16:52
GiGi23-10-16 · 16:521
Ski cursus Snowworld Zoetermeer en de Uithof Den Haag
Laatste activiteit: 24-08-16 · 10:10
a12324-08-16 · 10:109
Wat is de drukste avond in Snowworld Zoetermeer?
Laatste activiteit: 07-11-15 · 23:58
Alex07-11-15 · 23:5818
Testdag Snowworld Zoetermeer 21 november
Laatste activiteit: 15-09-15 · 10:30
Sheila15-09-15 · 10:305
Gezocht: Ervaringen summer grazy zoetermeer
Laatste activiteit: 14-06-15 · 21:49
Birdheart14-06-15 · 21:4917
Wie gaat er nog meer naar Zoetermeer op 4 oktober?
Laatste activiteit: 30-09-14 · 12:53
GiGi30-09-14 · 12:533
ervaringen met Freestyle les Snowworld (Zoetermeer)
Laatste activiteit: 02-09-14 · 15:56
Martin902-09-14 · 15:568
Snowworld Zoetermeer
Laatste activiteit: 19-12-13 · 00:04
LeovanderMeer19-12-13 · 00:048
Testdag ski- en snowboard materiaal Zoetermeer
Laatste activiteit: 30-11-13 · 09:29
Miski30-11-13 · 09:2911

Soortgelijke skihallen

SnowWorld ZoetermeerSnowWorld LandgraafSnowWorld Amsterdam
Langste afdaling300m387m170m
Aantal pistes342
Stoeltjesliften010
Sleepliften532
Lopende banden541
Pistes
Wachttijden bij de liften
Drukte op de piste
Sfeer
Prijsniveau
Funpark
Restaurants
Kindvriendelijk
Sneeuwkwaliteit